Wpis z mikrobloga

#przegryw w naszym przypadku wyjście do ludzi nie istnieje, ja jako młody szczaw kilka razy po pijaku zagadywał do jakichś imprezowiczów i zawsze odbijałem się jak od ściany. Mniej lub bardziej bezpośrednio dawali mi do zrozumienia, że nie są zainteresowani poznaniem się i nie było w moim przypadku nawet cienia szans by wbić w inną ekipę. Jedynie kiedy to się udało to jak za małolata byłem zaproszony przez kumpla na picie w plenerze i tam byli jego znajomi plus dwie koleżanki, to faktycznie wtedy udało się zgadać z jakaś inną ekipą przypadkowo poznaną. Dlatego uważam, że rada "wyjdź do ludzi" jest g---o warta. Nawet jak na trzeźwo też raz szedłem ulicą i widzę jakieś dziewczyny poprzebierane w jakieś cosplaye, no i mówię "Cześć dziewczyny, zarombiste kostiumy co to za impreza?" A one się na mnie krzywo patrzą i nagle jedną wypala "Yyyyy ale o co chodzi? Jakiś dziwny typ!" Machnąłem ręką powiedziałem "no dobra, to nara" i z uśmiechem poszedłem choć nie było mi specjalnie do śmiechu. #blackpill #zalesie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polnischefuhrer: Normictwo będzie wmawiać, że "wszystkie jest możliwe, musisz tylko robić więcej, grinduj, pracuj" blablabla. Gdyby miało być inaczej, to nie trzeba by było nawet tutaj siedzieć. Bardzo czarna pigułka, ale pokazuje, że gra była ustawiona zanim jeszcze się urodziliśmy.

Gdybyś podszedł do tych dziewczyn, jako 1,9m chadlite/chad Natan, to by jeszcze się zapytały czy chcesz z nimi zdjęcie, czy masz insta i czy idziesz z nimi albo czy się
Masterpolska94 - @Polnischefuhrer: Normictwo będzie wmawiać, że "wszystkie jest możli...

źródło: tenor-e1571415073565

Pobierz
  • Odpowiedz
@Masterpolska94:

Normictwo będzie wmawiać, że "wszystkie jest możliwe, musisz tylko robić więcej, grinduj, pracuj" blablabla. Gdyby miało być inaczej, to nie trzeba by było nawet tutaj siedzieć. Bardzo czarna pigułka, ale pokazuje, że gra była ustawiona zanim jeszcze się urodziliśmy.

Ale jak więcej robisz i oczywiście niewiele to daje to wtedy normictwo mówi że za bardzo się starasz i jesteś desperatem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz