Wpis z mikrobloga

Ostatnia noc w budzie mówiłem? xD

No niezbyt, spędziłem dziś 6 godzin na rozładunku i skończył mi się czas pracy, pod rampę podstawiłem się już na OUCIE żeby nie stracić trzech godzin przerwy które do tej pory się wykręciły ( ͡° ͜ʖ ͡°) w------e mam w kontrolę, jak zapytają o co chodzi to powiem że na firmie było tak ciasno że dałem auto pracownikowi firmy do podstawienia bo sam nie potrafiłem, i tak to moje ostatnie kilometry w życiu a szansa na kontrolę w nocy zerowa

Ruszę o pierwszej w nocy czasu litewskiego czyli o północy czasu naszego, chyba nawet nie pójdę spać, od odstawienia ciężarówki dzielą mnie już tylko 3 godziny jazdy

#zycietruckera
sikpi - Ostatnia noc w budzie mówiłem? xD

No niezbyt, spędziłem dziś 6 godzin na roz...

źródło: 1000019429

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sikpi: coooooo? Ten out taki drażliwy? Ja używam czesto na dinko bo norma paliwowa na karcie sie zapisuję a najwiecej pali na manewrach na starcie, mówicie zeby lepiej nie tykać tego.?
  • Odpowiedz
@Dzesidzejms: Out jest dobry jak np masz 10h jazdy wjezdzasz na baze/firme i masz robić jakieś wolne manewry, wtedy dajesz out i nie ubywa czasu jazdy musisz mieć tylko czas pracy. Wiadomo że jak bedzie kontrola to beda cie chcieli uwalić
  • Odpowiedz