Wpis z mikrobloga

hej czy ktos z okolic #katowice #sosnowiec #myslowice jest mi w stanie polecic jakąś małą górke na ktora mozemy sie z rozowa wybrac na wycieczke w niedziele? my dziennie po 2000 krokow robimy, takze serio niech to bedzie "górka" a nie "mala gora" xD #gory
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@milo1000: ale tam autem wjezdzam, i w ledzinach tez i w zabrzu. i tam brzydko jest. cos leśnego bym chcial?

kurde babe na dzien kobiet polazic po hołdzie polazic mam zabrac? xD
  • Odpowiedz
@stary_grat: Dawno nie byłem, ale nie kojarzę żeby się dawało tam autem wjechać, za to widok z góry fajny. Więcej "gór" w okolicy nie ma (może jeszcze Wzgórze Wandy, ale tam to dopiero nie ma po co jechać). Jak nie chcesz dużo chodzić, to podjedź kolejką na Szyndzielnie i potem traska na Klimczok i z powrotem. Albo do Ojcowa, krótki trip do Groty Łokietka.
  • Odpowiedz
  • 0
@milo1000: dzieki wielkie za rekomendacje, sprawdzilem te halde na zdjeciach i jezdzilem po niej (mam terenowke), reszta brzmi super, zobacze sobie

aczkolwiek kusi mnie ta gora sw Doroty w bedzinie, nie raz planowalem tam jechac i zobaczyc
  • Odpowiedz
@stary_grat: Możesz zjechać na jurę krakowsko-czestochowska i tam malutkie fajne miejsca do wejścia w chwile jak gora biaklo czy okiennik wielki itp + zamki.

Ojcowski park narodowy teoche dalej

Albo okolice Bielska-Białej masz kolejkę na Szyndzielnię i dalej spacerkiem z wieza widokowa, schroniskiem i na klimczok.

Ewentualnie z drugiej strony na hale na Błatniej, byłem kilka dni temu to tam z kocykiem i pikniem się rozłożyć to jest bajka.
  • Odpowiedz