Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Ale fajnie.
źródło: IMG_20260306_081629
PobierzAle dym z samochodu, można zrobić głupie zdjęcie i zbierać uwagę w internecie
@DEMONzSZAFY: to nie jest normalne, chyba że w Krakowie jest dzisiaj -20 i gość jeździ na LPG... chociaż i przy -20 nie było za mną takiego dymu
źródło: 1000081564
Pobierz„Co oznaczają biały dym z rury wydechowej?
W chłodne poranki biały dym z wydechu to najczęściej zwykła para wodna. Powstaje ona w wyniku skraplania się wody w układzie wydechowym, która po pierwszym porannym uruchomieniu auta przekształca się w lekką mgiełkę. Zjawisko to jest naturalnym efektem różnicy temperatur między spalinami a otaczającym powietrzem."
https://www.oponeo.pl/artykul/dym-z-wydechu?srsltid=AfmBOorxuc6M0X_1mzd3UOd2DMZHEDvc48Y_NkRF_HB190kiohaBGmou
a Trabi będzie dymić mocniej na zimnym niż przeciętne nowsze auto, bo
Można się rozejść.
@pietryna123: Mój tak dymił jak padł termostat i cały czas był niedogrzany.
@winsxspl: Właśnie najwięcej pary leci jak jest zimno i się stoi, jak jedziesz to się szybko rozwiewa.
Gruz wpier*ala plyn chłodniczy/olej aż miło ¯\(ツ)/¯
Auto od czasu zakupu może zużyć 1 zestaw klocków hamulcowych na 10 lat i 1 zestaw opon na 10 lat. Jeśli to nie umożliwi jazdę z przepisami zachęcamy do naszej wspaniałej komunikacji.