Wpis z mikrobloga

@hpiotrekh: wszystkie laski przestaja glosowac na razemkow wraz z wiekiem ew dojsciem do czegos w zyciu, x przypadkow w otoczeniu. ofc czesc nie przestaje, najczesciej koncza z psieckami w konkubinacie ew farbuja wlosy na 5 kolorow na starosc.
  • Odpowiedz
@z-a-k: dla mnie to jakieś logiczne, że kobiety głosują albo na popis, albo na lewicowe środowiska.
wiem że op to słaby troll, ale ghostowanie kogoś za poglądy to iq <60.
Czyli konfiarz, wszystko się zgadza xD
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: nic nie wynika z twego postu oprocz tego ze prdolisz. a "ghostowanie" (rotfl) za poglady jest w zupelnosci normalne i tak trzeba robic.
  • Odpowiedz
wszystkie laski przestaja glosowac na razemkow wraz z wiekiem ew dojsciem do czegos w zyciu, x przypadkow w otoczeniu. ofc czesc nie przestaje, najczesciej koncza z psieckami w konkubinacie ew farbuja wlosy na 5 kolorow na starosc.

@z-a-k: moja też głosowała na nich, ale teraz wątpię jak się dowiedziała co to jest ten cały drugi próg podatkowy, a jeszcze ma zwolnienie z PIT ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: proste, znam x lasek ktorych poglady przeszly o 180stopni po farmazonach z ktorych zaczely sobie zdawac sprawe. generalnie to domena siks i zagubionych dup.
  • Odpowiedz
to chyba nigdy nie była lewicowa skoro zapłacenie podatku z 2 progu odmieniło jej głos na wyborach. Czyli była zwykłym cwaniakiem który jak ma coś dostać to będzie na tych głosować XD

@Kitku_Karola: wiele kobiet jest za lewica, po prostu teraz zobaczyła jak faktycznie potrafią zaboleć podatki xD
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: Ale podatki są potrzebne więc nie rozumiem czemu to zmienia czyjeś poglądy. Taka osoba musiała nigdy nie mieć lewicowych poglądów skoro podatki zabolały. Podatki szczególnie są ważne dla lewicowych osób, bo w lewicowych poglądach bogatsi płacą więcej by tym co zarabiają mniej wyrównać szanse w miarę możliwosci. Lewicowców prawdziwych bardziej boli ze korporacje tak mało podatku płacą w porównaniu ze zwykłym człowiekiem jednocześnie traktując takiego czlowieka jak gunwo.
  • Odpowiedz
@z-a-k: mam takie same obserwacje, laski w wieku ~20 lat w większości głosowały/głosują na Razem. W wieku ~30 lat to się zmienia diametralnie i Razem ma znikome poparcie

Po prostu partia dla gimbusów, jak kiedyś UPR Korwina
  • Odpowiedz