Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +133
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

witam12 +204
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KFD kreatyna jak ktoś to może polecać, że smaczne .... polska cebula się we mnie odezwała płacić 85 zł za CM3 POWDER z TRECa to przesada, więc zamówiłem 2 puchy z kfd zwykłej smakowej
smak intensywność 2/10
rozpusczalność srednia
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
treca pomarancze pol litra wypijalem na raz - smak oryginalnej mirindy :(
Zawiesina w butelce traci (podobno) właściwości + osadza się na wnętrzu butelki, więc przyjmujesz jej efektywnie mniej (tak czytałem na sfd 15 lat temu xd).
Na treningu najlepiej izotonik.