Wpis z mikrobloga

@tomwick55: Musiało być zimno. Ona rozmiar S, a kurtka damskie 2XL pewnie, ale znając życie koszulka termiczna, na to ma jakąś koszulkę, na to bluzę zwykłą, a na to kolejną bluzę tylko w rozmiarze XL, aby mieć ubranie na cebulkę. Moja ciotka tak zawsze się ubierała na mrozy. Na kulig kiedyś założyła 2 pary rajstop 60 i na to dopiero spodnie narciarskie, więc było jej w 4 litery ciepło, a
  • Odpowiedz
@Sylwiusz_89: Nie żebym był za KO, ale młoda kobieta optująca za kimś z PiS-u albo ugrupowań okołokonfiarskich często okazuje się mocno niezrównoważoną osobą z kryminalnymi zapędami.
  • Odpowiedz
@Karpatnik: Dużo racji masz. Słynna NAJJJKA co jakiś tu patologiczny owoc chodzi o NICK z 1,5 roku temu ją mega bronił, twierdząc, że nie mam prawa nic o niej napisać. Później ta MARIKA od torby @thorgoth @tomwick55 Co do samej urody oczywiście, że to ładna kobieta;)
  • Odpowiedz
@tomwick55: faktycznie trochę Marilyn.

@Sylwiusz_89: @Karpatnik: ogólnie młoda kobieta za bardzo angażująca się politycznie, a na dodatek lekarka czy prawniczka, to często red flagi, tak jakby miłość do trzaskowskiego zmniejszała ryzyko choroby psychicznej xD
  • Odpowiedz
@Karpatnik: Nie synku. To nie są fakty i to ty nie piszesz tego na serio. Miałeś rację, że nie ma racjonalnego wyjaśnienia na moją historię, dlatego nawet nie próbowałeś. Za napisanie faktów naukowych człowiek jest szkalowany. Jedno wielkie xD. XXI wiek. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Karpatnik: Polecam projekt Stargate. Ingo Swann zdał naukowy test zdalnego widzenia, naukowcy zaliczyli mu test. Tu nie ma mowy o zgadywaniu. Jak to wyjaśnisz? No właśnie. Tak myślałem. Że aż zatka Cię.¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz