Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 81
@Isouwa: "dawały Wam kosza, bo byliście nudni"

Nie. Julki dawały Wam kosza, bo byliście i jesteście brzydcy i niscy. Tylko dlatego.
  • Odpowiedz
@Isouwa: zazwyczaj faceci 30+ którym za młodu Julki dawały kosza pracują w kołchozach albo usługach i łażą ze smutną mordą a biznesy robią dynamiczne Oskarki które miały powodzenie
(Bo wygląd = dynamina, więcej znajomych, więcej chęci i motywacji żeby coś robić oraz wygląd lekko też koreluje z inteligencją) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rajbond: jeszcze niektórzy zostają programistami czy dochodzą do innych zawodów z dobrą pensją, ale to i tak albo zostają sami albo udaje im się wymęczyć związek z rozsądku już u progu wieku średniego. Widzę to po typach z IT z roboty
  • Odpowiedz
@Isouwa: COPE nad COPE szkoła średnia, początek studiów i wtedy trzeba być przystojnym i najlepiej do tego mieć w miarę zamożnych rodziców żeby było na ładne ciuszki. W tym młodym czasie (przynajmniej jak ja byłem młody, jak jest teraz nie wypowiem się) myślę że spoko ciuchy, dobry telefon, samochód na 18, dodawały statusu i dawały możliwości. Jak ja chodziłem do szkół to młodzież jeszcze nie była tak zepsuta i nie
  • Odpowiedz
@Isouwa: Jest to prawda, ale sęk w tym, że tylko jakiś promil mężczyzn zrobi prawdziwy biznes, a po drugie, wówczas i tak kobiety będą traktowały go jak betabankomat. No chyba, że w między czasie zrobił duży lookmaxing.
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: każdy lekarz, programista, ogólnie ktoś z plecakiem hajsu znajdzie babę, która się po niego schyli z ostateczności, jak sama będzie coraz bardziej niedołężna i będzie potrzebowała pomocy. Więc masz się do kogo przytulić czasami. Najgorzej to mają przegrywy bez hajsu, bo jak beciakiem nie zostaniesz to zostaje Ci permanentna samotność i sznur.
  • Odpowiedz
@GabriVanD: no tylko, że lookmaxing to też nie jest jakieś magiczne zaklęcie co zrobi z typa 4/10 chada jak sobie wielu wyobraża co najwyżej jeden punkt możesz podskoczyć robiąc sobie przeszczepy implanty żuchwy czy zrzucając wagę żeby uwydatnić rysy twarzy no i oczywiście jest ryzyko że operacjami sobie jeszcze bardziej s---------z ryjec xd
  • Odpowiedz
No chyba, że w między czasie zrobił duży lookmaxing.

@GabriVanD: przy czym jak pisal wyzej @BlackpillNaCalego dużym looksmaxingiem zrobisz max 1 pkt. Oczywiscie nie ma tez co patrzec na skrajne przypadki czyli 150kg grubas majac pod faldami tluszczu gebe chada. Realnie to wkladajac duzy wysilek nigdy mozesz nie wskoczyc na poziom, ktory juz ci daje benefity, bo przeskok z normika do normilka wyzszego sortu moze byc nie wart calego
  • Odpowiedz
każdy lekarz, programista, ogólnie ktoś z plecakiem hajsu znajdzie babę, która się po niego schyli z ostateczności, jak sama będzie coraz bardziej niedołężna i będzie potrzebowała pomocy. Więc masz się do kogo przytulić czasami. Najgorzej to mają przegrywy bez hajsu, bo jak beciakiem nie zostaniesz to zostaje Ci permanentna samotność i sznur.

@centerario: Zgadzam się z tym, że najgorzej mają przegrywy bez hajsu ale nawet jeśli go masz to kobieta
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: zgoda, ale u mnie większość lekarek z mojej klasy licealnej są w związkach z programistami po agh i mają z nimi dzieci. Np. babka co została psychiatrą, chirurgiem stomatologicznym, a to jednak zawody gdzie będą zarabiały dużo więcej od swoich facetów. Ale trzeba przyznać, że ich faceci, wysocy, przystojni więc rozumiem wybór. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz