Aktywne Wpisy

Catmmando +761
#allegro Czy wy jesteลcie normalni? OPIS PRODUKTU i jego PARAMETRY to dwie najwaลผniejsze cechy oferty dziฤki ktรณrym wiadomo co siฤ kupuje a wy UKRYWACIE te informacje?
Kto u was w @allegro_pl wpadล na taki idiotyczny pomysล? Oczywiลcie pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to wiฤcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
Kto u was w @allegro_pl wpadล na taki idiotyczny pomysล? Oczywiลcie pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to wiฤcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
ลบrรณdลo: Zrzut ekranu 2026-04-08 082808
Pobierz
kozaZnochala +1
Czy ktoล z was jeลบdzi pickupem na co dzieล jako "gลรณwnym" autem, w Polsce?
Interesujฤ mnie nieoczywiste problemy, z ktรณrymi mogฤ siฤ zderzyฤ.
Mam tu na myลli zarรณwno samฤ eksploatacjฤ, serwisowanie (koszty napraw usterek, czas czekania na czฤลci), jakieล maลe codzienne trudnoลci typu koniecznoลฤ wychylania siฤ po bilety przy wjazdach na parkingi, czy pลaceniu kartฤ na przejazdach autostradowych, problemy z parkowaniem w niektรณrych miejscach.
Rozwaลผam Raptora, albo ktรณrฤ ล Toyotฤ (Tundra lub Tacoma, bo na
Interesujฤ mnie nieoczywiste problemy, z ktรณrymi mogฤ siฤ zderzyฤ.
Mam tu na myลli zarรณwno samฤ eksploatacjฤ, serwisowanie (koszty napraw usterek, czas czekania na czฤลci), jakieล maลe codzienne trudnoลci typu koniecznoลฤ wychylania siฤ po bilety przy wjazdach na parkingi, czy pลaceniu kartฤ na przejazdach autostradowych, problemy z parkowaniem w niektรณrych miejscach.
Rozwaลผam Raptora, albo ktรณrฤ ล Toyotฤ (Tundra lub Tacoma, bo na
ลบrรณdลo: image
Pobierz

๐ฅ Turnip Boy Robs a Bank za DฬฒAฬฒRฬฒMฬฒOฬฒ na EPIC ๐ฅ
๐ OCENY:
- METACRITIC: Metascore: 82/100, Userscore: 7.8/10
- STEAM: Przytลaczajฤ co pozytywne (1 801 ocen)
๐ DATA WYDANIA:
2023
โฐ PROMOCJA WAลปNA DO:
12.03 godz. 17:00
๐ Chcesz byฤ woลany/a do wpisรณw o darmowych grach na epic, steam, gog?
Plusuj interesujฤ cฤ ciฤ listฤ i obserwuj tag #metodzikpoleca.
- LISTA WOลANIA EPIC
- LISTA WOลANIA STEAM
- LISTA WOลANIA GOG
Bฤ dลบ zawsze na bieลผฤ co z darmowymi grami! ๐ฎ
๐ TAGI:
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania
ลบrรณdลo: temp_file6070978341690264915
Pobierzลบrรณdลo: Screenshot_71
Pobierz