#tirzepatyd #mounjaro Czy też się tak ch*jowo na tym czuliście? U mnie kompletna apatia/anhedonia/zamuła. Zero przyjemności z robienia czegokolwiek. Masakra. (jestem w połowie drugiego tygodnia)
@Luk_1mex: Koncze pierwszy tydzien (2.5mg) i jak na razie jest zajebiście - energii pełno, masa leci (-3.7kg), żadnych efektów ubocznych i jakoś bardziej radośnie mi się żyje
@Luk_1mex: jestem na Mounjaro już rok i ani razu nie miałem takich objawów jak Ty. Praktycznie brak objawów niepożądanych. Wcześniej byłem na Ozempicu, to na nim często miałem nudności w pierwszych 2-3 dniach od przyjęcia dawki.
@JackStump: @GeraltRedhammer @Jailer dzięki za odp, generalnie nie jest az tak źle ale no mówie jest to takie uczucie że wszystko jest takie meh... Waga coś tam sie ruszyła, zobaczymy jak to bedzie dalej wygladalo.
@Luk_1mex: Miałem na Mounjaro ale przejściowe i z czasem wszystkie skutki uboczne zanikły. Biorąc to od marca 2025 nie tylko schudłem ale i rzuciłem palenie i a-----l, co jest dla mnie absolutnie p------e, tak jakby ten lek idealnie wypełniał jakiś deficyt mojej fabrycznej chemii albo psychiki #mounjaro #tirzepatyd
@JackStump: @GeraltRedhammer @Jailer @aptekapteka sorry za wołanie jak cos Pierwsze 5 tyg za mną ma 2,5. Waga 112 -> 107 Anhedonia chyba troche minela, libido dalej c-----e raczej, z plusów może troche lepiej mi sie wstaje rano, ale też wczesniej usypiam. ale przez ostatnie 2 tygodnie miałem spore problemy z jelitami, najpierw czułem że coś mnie dosłownie zatkało, przez kilka dni nie srałem wcale, masa gazu, przelewania odbijania itd. potem
Oprócz tego dochodzi jeszcze fakt że trenuje pewien sport o wysokiej intensywnosci (hr >150) i też czuje ze mam mniej energi, staram się ładować węgle ale ciezko tez jest ladowac jak albo sie nie chce jesc albo zatyka
@Luk_1mex: Ja chyba też bym nie odpuszczał, ale biorę pod uwagę że mogę być stronniczy, bo u mnie nie ma praktycznie efektów ubocznych. W piątek pyknął mi czwarty tydzień: 134 -> 124, dawka dalej 2.5 + powiedzmy że sensowna dieta - przynajmniej w porównaniu do tego co i w jakich ilościach jadłem wcześniej. I planuje zejść co najmniej do 105kg. Wiem, że dawkę masz małą, ale u mojej siostry, przy
@Luk_1mex: hej, a mam pytanie bo obecnie jestem na Keto i munjaro ale zmieniam na Retę. Zastanawiam się nad dietą, jaką stosujecie? Czy przejście na Lowcarb jest dobrym pomysłem?
@Madzia1904: Szczerze? ciężko powiedzieć, że mam jakąś konkretną dietę - bo jem w sumie wszystko (poza słodyczami; od kiedy jestem na mounjaro, to mnie wręcz mdli na ich widok). Mój system wygląda tak: 1) szacuję kalorie i staram się ich nie przekraczać, od miesiąca dzień w dzień w deficycie. 2) codziennie zapisuję co jem, ile się ruszam i jaki mam deficyt. dużo pomaga mi w tym chatgpt - wrzucam zdjęcia
#retatrutyd #ozempic #semaglutyd #odchudzanie (dla zasiegu)
Może te 2,5 mg rondla Cienie za dużo jak na początek?
A może od początku za mało jesz ibtonefekt za dużego deficytu
dzięki za odp, generalnie nie jest az tak źle ale no mówie jest to takie uczucie że wszystko jest takie meh...
Waga coś tam sie ruszyła, zobaczymy jak to bedzie dalej wygladalo.
Pierwsze 5 tyg za mną ma 2,5.
Waga 112 -> 107
Anhedonia chyba troche minela, libido dalej c-----e raczej, z plusów może troche lepiej mi sie wstaje rano, ale też wczesniej usypiam.
ale przez ostatnie 2 tygodnie miałem spore problemy z jelitami, najpierw czułem że coś mnie dosłownie zatkało, przez kilka dni nie srałem wcale, masa gazu, przelewania odbijania itd. potem
Komentarz usunięty przez autora
Na deficycie raczej zawsze będziesz miał ciut mniej energii.
Nie odpuszczaj, ale nową zdrową dietę jak keto warto wprowadzić.
Mój system wygląda tak:
1) szacuję kalorie i staram się ich nie przekraczać, od miesiąca dzień w dzień w deficycie.
2) codziennie zapisuję co jem, ile się ruszam i jaki mam deficyt. dużo pomaga mi w tym chatgpt - wrzucam zdjęcia
Mam to samo! Zupełnie kurde zmienia sposób działania mózgu jeżeli chodzi o te takie przyjemności typu jedzenie!
Czuje się super, poza refluksem.