Wpis z mikrobloga

Fitgirl zareklamowała swojego meme coina, pewnie to kolejny scam w postaci pump and dump ( ͡° ͜ʖ ͡°). To mi przypomniało, że rok temu jakiś milioner wysłał jej 42k dolarów w bitcoinach, a dwa miesiące później dalej żebrała o donejty. Z drugiej strony dzięki temu wiemy, że raczej na pewno nie doda nigdy żadnego wirusa do swojej wstawki na torrentach. Nie ryzykowałaby utraty reputacji, skoro dzięki popularności może taką kasę trzepać.

#piratujo #torrent #gry #kryptowaluty
zaye93 - Fitgirl zareklamowała swojego meme coina, pewnie to kolejny scam w postaci p...

źródło: fitgirl-memcoin-v0-tb6913k073ng1

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zaye93: Nie wiem co to za losowa szmata, ale trzeba byc całkowitym idiotą, żeby dawac jej jakiekolwiek pieniądze

Od debila- hazardzisty jest gorszy tylko debil-spermiarz-hazardzista, ha tfu
  • Odpowiedz
@zaye93: Kto k---a używa fitgirl? Ludzie z netem na karki i nadzieją?
Przeca to się rozpakowuje dłużej niż ściąga. A co wali w rejestr to nawet nie wiem...
  • Odpowiedz
@zaye93: A to nie jest czasem chłop? A niech sobie działa, robi wstawki od lat, działające i bez syfu. Nikt nikogo nie przymusza, co łaska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pasiaty Wiele osób, a przy dzisiejszych prockach to w------e, przynajmniej wstawki działające i bez niespodzianek.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Gawith_Apricot: nie od wczoraj wiadomo, że opłaca się udawać babę w internecie ( ͡° ͜ʖ ͡°). już wolę fitgirl od dodiego, który ma stronę zasyfioną reklamami i przekierowaniami. a to dwa główne źródła dobrze seedowanych torrentów z grami na publikach.
  • Odpowiedz