Wpis z mikrobloga

Koleżanki się ze mnie śmiały w szkole, że jestem nerdem i uczę się informatyki. Ciekawe kto będzie się śmiał jak pójdziemy do pracy i zacznę robić karierę hehehe...

- Wszyscy będą się z Ciebie śmiali, byłeś przegrywem i zawsze nim pozostaniesz! It's over

#programista15k #zwiazki #tinder #randkujzwykopem #heheszki #blackpill #redpill #przegryw
spiritualChad - Koleżanki się ze mnie śmiały w szkole, że jestem nerdem i uczę się in...

źródło: dev vs influ

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spiritualChad: Czyli w gdzieś pod koniec marca, według tych wyliczeń, już wchodzi w pierwszy próg podatkowy więc kolejne 9 miesięcy płaci pit a nawet wchodzi w drugi próg.
  • Odpowiedz
@spiritualChad: ale nie każdemu leży pokazywanie siebie i swojego życia całemu światu, bycie osobą publiczną, naciąganie ludzi na jakieś produkty i posiadanie świadomości że armia facetów wali codziennie konia do twojego ig. To już wolę zwykłą pracę, a mieszkanie od starych to możesz dostać niezależnie od zawodu xD
  • Odpowiedz
@spiritualChad: taka influencerka w wieku 24 lat (czyli jej prime time) nawet z 7k obserwatorów i co za tym idzie 3k zamiast 30k będzie żyć na wyższym poziomie niż Kamilek. Mieszkanie od starych, a pozostałe atrakcje zapewni facet. I pespektywy na rozwój biznesu lepsze
  • Odpowiedz