#kononowicz Tak trochę nostalgia mnie wzięła i ciekawe jak by dziś wyglądała stara szkolna przy pomocy filmików z deepfake, gdzie Major mówi np. cały plan na przejęcie domku, albo wygenerowany filmik, gdzie Kononowicz gadałby jakieś bzdury o ciągnięciu penesa i odbywała by się weryfikacja podczas oglądania #patostreamy
@PureVenom: ¿ A co ja niby? Maryjolka? Mila? Pryturatura tychy? Xddd Tylko zwracam uwagę, że wysnuwasz ciekawą teorię typie. Oddychaj. Spokojnie. Nie każdy kto cię nie trawi chce cię pozwać
Pytanie do ludzi z Pomorza- kojarzycie czy są jakieś plaże gdzie mógłbym wjechać moim SUVem (Hyundai Tucson 2026 NX5 z Pleos Connect, napęd MHEV jak coś).
Wiem, że są parkingi, ale musiałbym podejśc z 50m na pieszo, a z auta miałbym bliżej.
Tak trochę nostalgia mnie wzięła i ciekawe jak by dziś wyglądała stara szkolna przy pomocy filmików z deepfake, gdzie Major mówi np. cały plan na przejęcie domku, albo wygenerowany filmik, gdzie Kononowicz gadałby jakieś bzdury o ciągnięciu penesa i odbywała by się weryfikacja podczas oglądania #patostreamy
Ciekawa teoria.
A nie. Specjalnie zakitrałem sobie w plastikowym woreczku 100 zł. I mam go w miejscu, do którego rękę włoży tylko ktoś bardzo nietypowy. (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
A co ja niby? Maryjolka? Mila? Pryturatura tychy?
Xddd
Tylko zwracam uwagę, że wysnuwasz ciekawą teorię typie.
Oddychaj. Spokojnie. Nie każdy kto cię nie trawi chce cię pozwać