Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +128
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

#p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: Kiss_original_lineup_%281976%29
Pobierz@royal_princess: Ale pod jakim kątem, samą liczbę uwzględniasz czy może stopień tkanki tłuszczowej bierzesz pod uwagę?
Niech otwarcia to powoedza
I przy okazji niech się nie obrażają że facet woli szczupłe
Ew że kobieta 25-30plus to nadaje się do łóżka a nie do związku
Oraz
@badej123: W końcu coś, czego nie muszę przyśpieszać 🚎🚎🚎 😹
źródło: Zamoderują nas panie majorze
Pobierz@qwert0: Dla mnie to jest żałosny sposób mówienia xd. Jak u jakiejś karyny z zawodówki.
poniżej 8/10* nawet już ¯\(ツ)/¯
- Ok, kobieta to tylko do 55 kg.
- o ty incelu faceciku, kto cie skrzywdzil???
( ͡° ͜ʖ ͡°)