Wpis z mikrobloga

I komentarz z YT. Nie wiadomo czy legitny, czy nie, ale załóżmy, że legitny xD Nieźle zmienia się perspektywa

Teraz perspektywa gościa:

Umówiłem się z laską na randkę z tindera.

Włożyłem swoje najlepsze ciuchy, zgodne z aktualnie panującymi trendami. Dodatkowo poszedłem do fryzjera, żeby dobrze wyglądać, użyłem najlepszych perfum, bo zależało mi na tym, żeby się dobrze pokazać. Czułem dobrze.

Na spotkaniu jednak coś było nie tak. Miałem wrazenie, że jestem cały czas oceniany.

Za wygląd, za zachowanie, za słowa...

Powiedziałem jej parę niezobowiązujących komplementów, jednak ona zmierzyla mnie tylko wzrokiem tak że czułem się jak totalny creep.

No nic, czulem że chyba nic z tego, ale głupio tak bylo kończyć po chwili, więc poszliśmy coś zjeść.

Jedzenie i randka to taki standard, poza tym byłem naprawdę glodny. Zamówiłem sobie coś do żarcia, jednak tutaj kolejna dziwna sprawa, bo ona stwrordzila, że nie jadą na mieście. Byłem zaskoczony, bo wiedziała wcześniej że pojdzieny do knajpy, ale no coz, nie będę nikogo uszczęśliwiał na siłę.

W knajpie festiwal oceniania mnie wszedł na pełnej. Jak jadłem, ona tylko przewracała oczami. To bylo naprawdę dziwne, ale na tym etapie miałem to już głęboko gdzieś.

Po wszystkim grzecsnue się pogrzegnslem i wróciłem do domu.

Jakież było moje zdziwienie gdy jakiś czas później laska opisala nasze spotkanie jako najgorszą randke w życiu xD

#p0lka #przegryw
karski - I komentarz z YT. Nie wiadomo czy legitny, czy nie, ale załóżmy, że legitny ...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach