Wpis z mikrobloga

Kurna miałem dzisiaj zanieść w końcu cv o prace, ale jak już wszedłem do firmy i skapnęłem się, że nie ma tam sekretariatu tylko cv muszę zanieść bezpośrednio do pokoju szefa to wymiękłem i zawróciłem do domu. A szedłem tam specjalnie przez pół miasta... Wizja bycia ocenianym przez jakiegoś janusza przerosła moje wrażliwr ego. A myślałem ostatnio, że jednak wraz z wiekiem mam bardziej wyjebongo i stałem się ogólnie pewniejszy siebie. Jak widać przeliczyłem się. Zawiodłem sie na sobie :(
#przegryw #zalesie #bekazpodludzi #depresja #praca #pracbaza
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@toolonge: @depish i to jest powód, dla którego ludzie nie mogą znaleźć pracę.
Żona zgłaszała się na ogłoszenia na pracuj bez skutku, powiedziałem jej wydrukować CV i pochodzić po docelowych firmach - miała pracę godzinę po wyjściu z domu

@Mystoo wyszedłeś z domu to już coś, następnym razem się uda, wielu nie zrobiłoby nawet tego co ty
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@toolonge: @depish niedawno ta firma miała wystawione ogłoszenie, więc pomyślałem, że może jeszcze szukają, bo akurat mam doświadczenie w tej branży. 7 lat temu jak pierwszy raz szukałem pracy to też zaniosłem cv osobiście i jeszcze tego samego albo następnego dnia wysłali mnie na badania i w sumie na to samo teraz liczyłem.

@najbardziej-lysy może tak, ale jeszcze więcej bez problemu znajduje sobie prace. Mają wiarę w siebie
  • Odpowiedz
@Mystoo: trudno Najważniejsze nie bawić się w przeżywanie i fantazjowanie o tym co by się stało jednak gdybym zaniósł i mnie wzięłi a teraz straciłem szansę i koniec świata Nawet nie wiesz czy to co się stało nie było dla ciebie najlepsze co się mogło zdążyć
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@piksel41: w sensie z jakiego? Od zawsze miałem problem z chorobliwą aspołecznością i nie potrafiłem sobie z tym poradzić.

@toolonge jutro wezmę pregabaline i spróbuję zanieść jeszcze raz, ale teraz gdzieś indziej, bo tam mi już głupio
  • Odpowiedz