@MurdocIsGod: Przeciwny jestem, bo wtedy kobiety już w ogóle nie będą r----ć się z przeciętniakami. A tak można prywatnie zrobić badanie i zrobić zonk głupiej babie.
Co myślicie o tym żeby wprowadzono obowiązkowe testy DNA po narodzinach dziecka i sprawdzić zgodność z DNA rodziców?
@MurdocIsGod: i wcale nie trzeba tego nazywać testami na ojcostwo, wystarczy opowiedzieć że program profilaktyki w celu wykrycia bardzo rzadkich chorób aby od początku wiedzieć czy dziecko będzie chorobę x y z a że do tego potrzeba też dna rodziców to się okazuje przy robieniu wymazu,
@MurdocIsGod: Przy urodzeniu niekoniecznie, jeśli facet uznaje dziecko to jego sprawa, ale podstawą złożenia wniosku o alimenty powinien być załącznik nr 1. Wynik testu DNA. Ciekawe o ile by spadła ilość rozwodów...
Dziś o 1 w nocy walkę z rakiem przegrał mój tata, mój stworzyciel oraz mój największy fan. Tato dziękuję Ci za wszystko. Cieszę się że zdążyłem sie z Tobą pożegnać #zalesie
To byłoby spoko nawet by łatwiej wykrywać sprawców przestępstw ¯_(ツ)_/¯
Tak, ale nie Polakom to już inna sprawa ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000013192
Pobierz@Larsberg: 4 pary bliskich znajomych spodziewają się dzieci
@PanieAreczku: i co, zrobiłeś? Bo to klasyczny shittest :) będzie to pamiętała i wypomni w odpowiednim momencie jako argument o braku zaufania
@MurdocIsGod: i wcale nie trzeba tego nazywać testami na ojcostwo, wystarczy opowiedzieć że program profilaktyki w celu wykrycia bardzo rzadkich chorób aby od początku wiedzieć czy dziecko będzie chorobę x y z a że do tego potrzeba też dna rodziców to się okazuje przy robieniu wymazu,