Aktywne Wpisy
kankes +1568
Właśnie dotarła informacja do mojej pracy, że zwolniony dyscyplinarnie dwa lata kolega za rzekome molestowanie koleżanki jest niewinny. Koleżanka z borderem pomówiła go, bo nie zwracał na nią uwagi. Dostał zwolnienie, ona sama odeszła po pół roku. Sąd przez prawie 2 lata badał sprawę i w poniedziałek ogłosił wyrok całkowicie korzystny dla niego. Pracodawca (korpo) trzęsie gaciami bo wpłynął pozew cywilny od prawnika kolegi, poza żądaniem zadośćuczynienia finansowego jest pijarowo bolesne żądanie

GabrielOcello +332
Żona czekała od 9 miesięcy na kolonoskopie i gastroskopie pod znieczuleniem ogólnym termin na sierpień tego roku, a dziś telefon, że zmieniły się dofinansowania NFZ, brak kasy i musieli przenieść termin na wrzesień ale k---a 2027 roku. Więcej trzeba płacić j-----m konowałom system to wytrzyma (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#lekarz100k #zalesie #konowalposting
#lekarz100k #zalesie #konowalposting

Nie, Grzegorz Braun nie powiedział, że „wojna w Iranie to nasza wojna” – wręcz przeciwnie.Braun konsekwentnie podkreśla, że konflikt izraelsko-irański (lub szerzej USA/Izrael vs Iran) nie jest naszą wojną i Polska nie powinna się w niego angażować
źródło: 1000037980
Pobierzźródło: IMG_0365
Pobierzźródło: IMG_0365
Pobierz@Donlipao: przecież nawet jakby to powiedzieli to by zaraz było, że wyrwane z k-k-k-k-kontekstu
No nie powiedział ale co konkretnie nam to zmienia?
Dla mnie się liczy to, że ten gość co do Ukrainy to mu żadne słowo wsparcia nie przejdzie przez gardło, żadne zauważenie że na Ukrainie to też nasza wojna, dosłownie nic. Ale jak jest wojna 3k kilometrów stąd to mało
@rewizjonista: XD nie no nic "tym gorzej dla faktów" oraz "nikt nam nie wmówi że białe jest białe".
Może i tak nie było, ale być MOGŁO!
SoplicaTadeusz: jestem propagandzistą i manipulatorem, kłamię i uwłaczam godności człowieka.
Nie czepiaj się słówek że tego nie powiedziałeś wprost, wszyscy wiemy kim jesteś, jesteśmy dorośli.
Komentarz usunięty przez autora