Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NieznanyWykopek tutaj grok:
Nie, Grzegorz Braun nie powiedział, że „wojna w Iranie to nasza wojna” – wręcz przeciwnie.Braun konsekwentnie podkreśla, że konflikt izraelsko-irański (lub szerzej USA/Izrael vs Iran) nie jest naszą wojną i Polska nie powinna się w niego angażować
  • Odpowiedz
@rewizjonista: zaraz pewnie powiesz że „Teheran Warszawa wspólna sprawa” nie oznacza że to nasza wojna, przypomnę tylko że to parafraza określenia „Kijów Warszawa” dokładnie w takim kontekście. Wam jak się nie nasra w twarz wielkimi literami T O J E S T N A S Z A W O J N A, to nie jesteście w stanie wydedukować kontekstu
Donlipao - @rewizjonista: zaraz pewnie powiesz że „Teheran Warszawa wspólna sprawa” n...

źródło: IMG_0365

Pobierz
  • Odpowiedz
Wam jak się nie nasra w twarz wielkimi literami T O J E S T N A S Z A W O J N A, to nie jesteście w stanie wydedukować kontekstu

@Donlipao: przecież nawet jakby to powiedzieli to by zaraz było, że wyrwane z k-k-k-k-kontekstu
  • Odpowiedz
@rewizjonista: Czy my mamy po 5 lat i teraz będziesz się upierał, że przecież nie powiedział dosłownie, że to nasza wojna?

No nie powiedział ale co konkretnie nam to zmienia?

Dla mnie się liczy to, że ten gość co do Ukrainy to mu żadne słowo wsparcia nie przejdzie przez gardło, żadne zauważenie że na Ukrainie to też nasza wojna, dosłownie nic. Ale jak jest wojna 3k kilometrów stąd to mało
  • Odpowiedz
No nie powiedział ale co konkretnie nam to zmienia?

@rewizjonista: XD nie no nic "tym gorzej dla faktów" oraz "nikt nam nie wmówi że białe jest białe".

Może i tak nie było, ale być MOGŁO!
  • Odpowiedz
@rewizjonista: Czyli jednak masz 5 lat. Co mnie to obchodzi czy użył konkretnych słów "to nasza wojna"? Odpowiedziałem ci, bo myślałem że odnosisz się na poważnie do szerszego kontekstu, a ty się będziesz teraz cieszył, że tych konkretnych 3 słów nie użył mimo że dosłownie powiedział to samo tylko używając innych wyrazów. Ogarnij się trochę, bo to aż nie wypada
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: XD piękna wymówka na kłamstwa i manipulacje. To czekaj, teraz moja kolej:

SoplicaTadeusz: jestem propagandzistą i manipulatorem, kłamię i uwłaczam godności człowieka.

Nie czepiaj się słówek że tego nie powiedziałeś wprost, wszyscy wiemy kim jesteś, jesteśmy dorośli.
  • Odpowiedz