Aktywne Wpisy

jmuhha +9
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +60
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

Peruwianka odpisała w końcu na kolejne spotkanie.
Dzisiaj Ukrainką 9/10 miałem bardzo miły wieczór również, gadaliśmy na luzie bez spiny, mam nadzieję, że Ukrainka też zgodzi się na drugą randkę, zupełnie inny vibe co czytam po netach, obie kobiety były bardzo aktywne i entuzjastyczne, zapłaciły za swoją połowę i nie było crigu.
Gdybym wyjechał do tych Włoch 10 lat wcześniej to bym sobie już dawno życie ładnie ułożył, albo może zbyt dużo oczekuję ale w Polandzie zawsze chujnia z grzybnią była już w przedbiegach.
#tinder #przegryw #przegrywpo30tce #wlochy
#tinder #przegryw #przegrywpo30tce