Wpis z mikrobloga

Jeremiasz zapowiada nowe perfumy. Ma to być jego opus magnum, większy nawet niż "Office" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Swoją drogą, testował ktoś jego "Miętę"?

#perfumy
Kenteris - Jeremiasz zapowiada nowe perfumy. Ma to być jego opus magnum, większy nawe...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kenteris

Swoją drogą, testował ktoś jego "Miętę"?

Ja od Pana @markaron podebrałem:)
Kompletnie inna para kaloszy niż jego the office, the date, itd. Tam mieliśmy mocne inspiracje popularnym maistreamem, albo coś co ma się podobać wszystkim.
The Mint, to dumna nisza jeżeli chodzi o profil zapachowy. Bardzo ciekawie podana mięta, ale na tyle dziwna, że jedynie odważyłem się nosić, to na nadgarstku:)
  • Odpowiedz
  • 0
@Omniscient: Łooo, to mnie zaintrygowałeś. Ja uwielbiam miętę - w perfumach, w drinkach, w czekoladzie... Więc też bym chętnie przetestował. Kojarzysz jakiś zapach, do którego można by porównać tę jeremiaszową Miętę?
  • Odpowiedz
@Kenteris: Skoro @Omniscient mnie wywołał to podzielę się swoją opinią bo lubię miętę w perfumach i przetestowałem dużo zapachów w których mięta gra główną rolę. Dla jasności u Jeremiasza, to nie jest naturalna mięta, jak zerwana z krzaka. Może kojarzyć się trochę z pastą do zębów czy płynem do płukania jamy ustnej, ale nie jest odrzucająca, inne molekuły drzewno ambrowe sprawiają ze mimo syntetycznosci zapach jest bardzo przyjemny.

Nie
  • Odpowiedz