Ojciec do mnie zadzwonił, że na Microsofcie przebiło opór na 407 z hakiem i teraz laga do gory, bedzie rosnac jak opor przebilo. Także od jutra spadki na Microsofcie ( ͡°͜ʖ͡°) #gielda
@damer135 niestety moi rozmówcy (bo to grupka rodzinna) załadowani tylko w SP500 i akcje ich nie interesują, bo to trzeba śledzić, tym buja po wynikach itp ( ͡°͜ʖ͡°)
W sumie trochę ich rozumiem bo sam im polecałem to SP500 jako taki nobrainer w który można dorzucać co miesiąc bez analizy rynku/gospodarki ( ͡°͜ʖ͡°)
@karolek118 w ogóle co ciekawe moja siostra zainwestowała w IonQ nawet przede mną ( ͡°͜ʖ͡°)
Potem niestety zachęcona moim ruchem dokupiła więcej i nas oboje wywiozło. Ja dalej inwestuje w akcje, a siostra załadowała w SP500 i już nie dokupuje pojedynczych akcji ( ͡°͜ʖ͡°)
@karolek118 w sumie to nikt nikogo nie nagonil, moja siostra kupiła pierwsza, ja wtedy traktowałem kwanty wyłącznie jako ciekawostkę. Potem od tagu i gadki o smieciuchach mi cos o------o i załadowałem się w kwanty o czym dałem znać swojej rodzince (bez naganiania czy coś) a chwilę później dowiedziałem się, że siostra wtedy też dokupiła, o czym mi nie powiedziała od razu, tylko później ( ͡°͜ʖ͡°)
@Noc_Kruka: MIcrosoft rok temu był po 520 więc jest dołek, IBM ma teraz spory dołek, Oracle ma spory dołek, Netflix ma dołek, tylko ja nie mam kasy żeby kupić cokolwiek :-(
Także od jutra spadki na Microsofcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
Nie chcecie mnie może adoptować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_8AA999DD-9C72-4D1D-9B9A-97F7DFDF2C9B-25412-00000A984D7F1DFD
PobierzW sumie trochę ich rozumiem bo sam im polecałem to SP500 jako taki nobrainer w który można dorzucać co miesiąc bez analizy rynku/gospodarki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potem niestety zachęcona moim ruchem dokupiła więcej i nas oboje wywiozło. Ja dalej inwestuje w akcje, a siostra załadowała w SP500 i już nie dokupuje pojedynczych akcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@breakdown1: ja mam średnią 45$...