Wpis z mikrobloga

Skąd u p0laków taki pomysł przyszedł żeby sobie łeb obciąć w ten sposób włosy na 2mm i że to jest ładne?

Jaki proces zachodzi w tych p0lackich łbach że 90% z nich ma takie oto fryzury?
Albo kompletnie łyse łby albo łeb obcięty na 2 milimetry? Czy według p0laka konserwatysty posiadanie włosów dłuższych niż 2 mm jest pedalskie?

Jak w tym kraju ma być wysoka dzietność jak p0lactwo takie oto fryzury nosi?
P0lki oglądają się za hindusami i Turkami bo mają piękne fryzury a p0lactwo chodzi obcięte jakby byli wypuszczczeni z obozów koncentracyjnych.
Oszpeceni i ogoleni jakby długie włosy = trzeba myć włosy = kłopoty z wszami

Jaki proces myślowy musi zajść w łepetynie p0laka że pomyślli że taka fryzura jest ładna?

P0lki są piękne ale my p0lacy przesadziliśmy.....
Rzeczywiście tak jest że p0lscy mężczyźni są mega nieurodziwi, te młodsze pokolenie jest bardziej zadbane, ale chłopy 30+ to tragedia. Na tle innych krajów p0lacy są paskudni. Zero wyczucia stylu, mody, skąd oni te szmaty wyciągają to ja nie wiem. Chodzą w koszulkach z wilkiem, tandetne tatuaże teraz każdy p0laczek musi mieć tatuaż na ręce na nodze żeby każdy myślał że jest groźny XD

#niebieskiepaski #warszawa #rozowepaski #moda #modameska #demografia
piotr_p0lak - Skąd u p0laków taki pomysł przyszedł żeby sobie łeb obciąć w ten sposób...

źródło: krotkie-fryzury-meskie-lvz4u8fo

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Skąd u p0laków taki pomysł przyszedł żeby sobie łeb obciąć w ten sposób włosy na 2mm i że to jest ładne?

Jaki proces zachodzi w tych p0lackich łbach że 90% z nich ma takie oto fryzury?

Albo kompletnie łyse łby albo łeb obcięty na 2 milimetry? Czy według p0laka konserwatysty posiadanie włosów dłuższych niż 2 mm jest pedalskie?

@piotr_p0lak: to nie ma byc ładne tylko wygodne. Chodze tak od 1995
  • Odpowiedz
tak właśnie wygląda 90% meżczyzn w PL zero polotu, zero dbania o siebie, byle wygodnie, potem dziwo, że nie zaruchają
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak: nie wiem, ale dosłownie to samo widziałem po drugiej stronie Bałtyku.
Często braki w owłosieniu były zakrywane czapką z daszkiem.
Tak tą samą jaka w polsce ma łatkę czapki w--------i
  • Odpowiedz