Wpis z mikrobloga

• 0
@moja-walka Kupił boczek, gdzie robią sami wyroby i zjadł pół kilograma takiego na gorąco. W 3 minuty opędzlował. I taki posiłek po treningu. Miał jeść jajka mówił, ale jednak padło na boczek. Od roku jest na diecie ketogenicznej co pokazuje w internecie. Dużo tłuszczu i zero węgli. Co by tu mówić - keto. Jesteś syty na długi czas. Boczek tłuściutki jak ma być
  • Odpowiedz
  • 0
@moja-walka: Raczej mu smakuje. Inaczej by tego nie jadł i nie był na takiej diecie. Mówił, że najważniejszy tłuszcz i u niego jeszcze białko, bo tłuszcz do energii, a białko do utrzymania mięśni. Teraz wstawił, że je kolejny posiłek - jajka na sporej ilości masła z mozzarellą. Niby manlet, ale ma sporo masy mięśniowej, siły i waży 106 kg, więc pojeść musi. A do tego trenuje jeszcze. Jednak powiedział, że
tomwick55 - @moja-walka: Raczej mu smakuje. Inaczej by  tego nie jadł i nie był na ta...

źródło: 1000028322

Pobierz
  • Odpowiedz
@tomwick55: jestem sceptycznie nastawiony do prawdomówności tych wszystkich internetowych celebrytów. Bekon jest smaczny, ale u mnie to dodatek do jajek, a nie postawa. Podobnie z boczkiem, jajecznica na boczku, czyli boczek gra rolę poboczną, jak Claude Makelele w Realu Madryt. Mozzarelli do jajek nie dodawałem.
  • Odpowiedz