Wpis z mikrobloga

@szuwarek: najśmieszniejsze jest to, że jakby trochę schudł, zrobił kilka pompek przez kamerami i Kaczyński wystawił go na kandydata na prezydenta Polski to pewnie lekko dostałby 40-50%. Czym on się różni od Nawrockiego? Oprócz wieku i masy. Niczym
  • Odpowiedz
@pozdroxxx666: Nie no. Misiewicz w najgorszym wypadku był prostytutką Macierewicza, ale chociaż nie alfonsem, bandytą i nie kradł kawalerek.

Wskazany przez prezesa pisu, wygrałby z jeszcze większą przewaga i bez chudnięcia.
  • Odpowiedz
pis to szacunek dla Polskiego Wojska i bezpieczna Polska

Dokładnie! W czasach, gdy płakaliście, że to militarny f----z autorytarnych rządów, PiS podwoił liczbę żołnierzy w WP, kupował Patrioty, F-35, Kraby, Raki, Baobaby, K2, Himarsy, Narew, Poprad, Miecznik, M1A2, MSBS-Grot, itp. itd. A mogli po prostu likwidować jednostki i powoływać zespoły prokuratorów przeciw żołnierzom służącym na granicy... Nie istnieją granice zakłamania i hipokryzji, której nie jesteście w stanie przekroczyć.
@szuwarek:
eduardo-garcia - >pis to szacunek dla Polskiego Wojska i bezpieczna Polska

Dokładnie...

źródło: gra

Pobierz
eduardo-garcia - >pis to szacunek dla Polskiego Wojska i bezpieczna Polska

Dokładnie...
  • Odpowiedz
pokaż legitymację partyjną i pochwal się czy i ile ukradłeś

Ale ja nie jestem, ani twoim starym, ani innym członkiem twojej rodziny - nie kradnę. W dodatku nigdy nie należałem do żadnej partii. O, a propos legitymacji partyjnych. Taka tam mapka z wyborów z 1989 roku. Coś ci to przypomina? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Parker_:
eduardo-garcia - >pokaż legitymację partyjną i pochwal się czy i ile ukradłeś

Ale ja...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@VladChat: no nie tu jest na jakieś imprezie sportowej, tam składa hołd - i co by się go nie czepiać - tak wygląda Zwierzchnik Sił Zbrojnych i przywódca narodu. A nie ćwoki pokroju Misiewicza, Macierwicza i Błaszczaka
  • Odpowiedz