Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
razooor +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
wygląd > wszystko inne
#przegryw #blackpill #takaprawda #podrywajzwykopem
źródło: 1000028579
PobierzNie dla trucfela to niestety co najwyżej byłoby zdjęcie z opisem "Dziewczyny, uwaga na tego creepa!"
@GoldenJanusz: typie, laska mu zrobiła foto z przyczajki, jak miała rozpoznać charakter, jeśli obsrała rajtuzy i nawet nie zagadała? Jak ty się oglądasz na ulicy za niunią w mini to z powodu charakteru? Pierdź sobie na tagu blackpill, ale zachowuj minimum rozsądku, bardzo proszę.
Co w wyglądzie jest najważniejsze to długa debata nierozstrzygnięta, nikt nie wie czy wzrost czy morda ważniejsze.
Czyli tu nam blakpylowcom chodzi
Kto by się spodziewał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygląd > Wszystko
@Rheinmetall: z tego samego powodu dla którego ty uwielbiasz duże doopska
@zulugulubenc2: Może stwierdzili, że pięknisia z niego nie będzie, więc jedyna nadzieja, że zostanie dobrze wykształcony co przełoży się kiedyś na lepsze życie.
@Johnny_chad święta prawda, tak samo jak gadzie mózgi widząc mnie mówią kobietom że jestem zagrożeniem dla życia lub zdrowia, bo niestety słaby wygląd - słabe zdrowie
@zulugulubenc2: tak było najłatwiej bo zamykałes ryj i szedłeś się uczyć a oni mieli spokój. Ojciec pewnie też, ostatni raz sport uprawiał przed swoją maturą?
bzdura, po jednej i po drugiej stronie jest tyle samo k---w
ogólnie cały ten wątek to jest tak ciężki wysryw aż ręce opadają
@Johnny_chad: no nie, op raczy sugerować, że wszystkie kobiety takie są, co stoi w jaskrawej sprzeczności z moją percepcją tego, jakie są kobiety.
@Johnny_chad: no różne są. Op sugeruje, że wszystkie są takie. Ja taka nie jestem. Koniec dowodu ¯\(ツ)/¯