Aktywne Wpisy

moll +303
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +215
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

przecież to będzie definitywny koniec tego systemu xD
#technologia #informatyka #windows #bekazpodludzi
źródło: 1000005363
PobierzChoć idealnie nie jest.
@huopisko: Czyli subskrypcja będzie pewnie dla AI i tyle. Ale kto wie może któryś kolejny Windows będzie już w całości na subskrypcji.
@feeling-of-justice: ¯\(ツ)/¯
https://www.pcworld.com/article/3068331/windows-12-rumors-features-pricing-everything-we-know-so-far.html
Wszystkie artykuły na ten temat powołują się na ten artykuł z PC World, w tym ten z linku z Reddita. Niby bazuje to na przeciekach których oczywiście nie pokazują, i jedyne co mają na ten temat to "Hudson Valley Next", nazwa kodowa, ale odgórnie zakładają że jest to Windows 12.
Wyszukując tą nazwę kodową znalazłem inny artykuł z XDA Developers z 2023
Ciekawe jak wtedy byś go bronił na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
FOSS ma często taką przypadłość że tylko powierzchownie kopiuje oprogramowanie zamknięte, ale nie rozumie dlaczego tak
Jak jest temat z kontekście Linuxa, to wszyscy Wincelarze piszą o tym jak to Wincel 11 wcale nie bierze dużo RAMu, a manager zadań to tylko głupia sugestia.
ALE jak jest temat MacBooka z 8gb ramu, to nagle się okazuje że 8gb ledwo starcza na system i dwie karty w przeglądarce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To