Wpis z mikrobloga

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lardor: Dokładnie tam trzy razy podczas trwania budowy prawie potrącił mnie samochód, w tym raz na oczach policjanta kierującego ruchem. Za każdym razem byłam ostrożna ale i tak nie wystarczyło. Bardzo nie lubię tego miejsca, niebezpiecznie, słaba widoczność, kiepskie oznakowania przejść (zdarzało się że jak poprzestawiali barierki i trasę jaką mają iść piesi, to info wisiało na zwykłych kartkach).
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@renniferlopez2: napiszę ci lepszy numer. Dziś jak jechałem tam na linii 128 to około godziny 12:40 zaczęli malować pasy na żółto. Szkoda, że wcześniej tego nie zrobili. Też u mnie w robocie mówią, że jakaś komisja ma się przyjrzeć tej całej budowie więc pewnie dlatego wzięli się za malowanie
  • Odpowiedz
@Lardor: Jechałeś w kierunku Płaszowa czy Górki? Pytam z ciekawości, bo jechałam na Wieczystą jakiś kwadrans po 13, ale to raczej kolejnym kursem :) Malowali w okolicy tego wypadku? Tak przypuszczałam że na szybko będą teraz poprawiać ten b----l, wczoraj też podobno włączyli wieczorem latarnie żeby oświetlały rondo Młyńskie. Tam zresztą była jeszcze lepsza organizacja przejścia, w jednym miejscu barierki oddzielały pas ziemi od drogi, a szło się po prostu
  • Odpowiedz