Aktywne Wpisy

CzekoDonut +176
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +357
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię musi być żeńskie i być rozpoczynać się od litery S (jak wszyscy w domu), poniżej są jakieś pomysły, mam swojego faworyta, ale nie będę go podawać, zresztą, żonie się nie podoba, ale może jak zobaczy dużo plusów, to... powie mi żebym se zrobił dziecko z biaukiem.
Weźcie proszę pod uwagę, że nazwisko zakończone -ska coś w stylu Poniatowska, Poznańska
Propozycje zostawiajcie w komentarzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Imię żeńskie na "S"
A na serio to dość jest normalnych imion na S...
Badania wykazały że im bardziej wymyślne imię tym większa patologia , normalni ludzie dają tradycyjne polskie imiona a nie selena, może jeszcze Gomez
Albo nazwij dziecko żanklod albo dżustin i nigdy poważnej pracy nie dostanie
Dlaczego ludzie robią to swoim dzieciom
Ty będziesz miał uciechę że se beke z córki zrobiłeś a ona będzie miała imię jak patologia ze slumsu
@dududu-bumbum: ciągle miałam jakieś patusiarskie doświadczenia z Sylwiami, ale lubię to imię i raczej prawilne dziewczyny to były
@Cadfael: Osobiście doceniam takie różne tradycje rodzinne. Np. znałem gościa u którego każdy w rodzinie nazywał się Jan. Oprócz wujka, ten się wyłamał i nazywał się Janusz. Fajne są te różne praktyki które sprawiają, że rodzina jest w jakiś sposób wyjątkowa.