Aktywne Wpisy

bArrek +68
Ustawiłem się z ziomkiem na chlanie i właśnie jego żona do mnie napisała z pretensjami że co ja sobie wyobrażam że on ma żonę i dom i rodzinę i inne rzeczy na głowie i nie wiem co zrobić teraz czy odwołać spotkanie po prostu czy pokazać mu co jego luba o----------a czy c--j zostawić jak jest

Bipolar- +22
Przez tych zawistnych programistów stąd jak @Ksiega_dusz @BlackpillMonster @ly000 @p0melo i inni teraz każdy chce lekarzem być. Wszyscy idą na medycyne, wszyscy sie będą przebranżawiać na lekarzy i c--j. Gratuluje udanej akcji propagandowej w skali całego kraju.
Rozlało się to na cały kraj tak samo jak ta akcja z deweloperami. Ten portal jest toksyczny w c--j, bo kilka osób albo nawet jedna mająca po kilkanaście/kilkadziesiąt multikont, które można
Rozlało się to na cały kraj tak samo jak ta akcja z deweloperami. Ten portal jest toksyczny w c--j, bo kilka osób albo nawet jedna mająca po kilkanaście/kilkadziesiąt multikont, które można
źródło: image
Pobierz

źródło: temp_file6738417210150445457
PobierzWiem bo jestem na tym obrazku
@haabero: W katolickim kraju należy mieć priorytety xd
@misiopysio cheeseburger po 2 zł był ostatni raz w 2006 roku, teraz kosztuje 7,5 zl. Za średnie wynagrodzenie teraz kupisz mniej tych kanapek niż w 2006 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pamareum: No jest dokładnie odwrotnie xd
A co z oszczędnościami? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@szpongiel Jakimi oszczędnościami?
@szpongiel: Trzeba było Pisu do władzy nie dopuszczać xd
@pamareum:To twoje twierdzenie, ty jesteś od jego udowadniania a nie ja. Mówię ci tylko, że jest dokładnie odwrotnie a czy ty sobie to zbadasz czy nie, to już mnie c--j obchodzi.
I ceo może się zachwycać xD
Potem ja napisałem, że za średnie wynagrodzenie/Medianę można ich teraz kupić mniej. Ty zanegowałeś to podaj dane
Dodam sobie, że dzięki rzadom Pisu obecnie mamy na minimalnym wynagrodzeniu 2x więcej populacji xd
@pamareum: Wybieram czisburgery z 2006 roku.