Aktywne Wpisy

Gmeras +327

Teuvo +99
mam koszulkę zwykłą bawełnianą 4F ale kilkuletnią taką z czasów gdy ta marka nie była kompletnym szajsem i ta koszulka po kilku latach wygląda lepiej niż nowe koszulki 4F po dosłownie dwóch tygodniach, nie wiem jak można było tak zrujnować taką dobrą markę

Szok bo dysk działa bitcoinów nie ma XD ale są tam jakieś dane z 2015, wtedy studenta. Zdjęcia, muzyka, jakieś dokumenty, duperele
Szanuje prywatność i nie chciałem grzebać ale pomyślałem że ja to chciałbym odzyskać dane sprzed X lat.
Pomyślałem że może właściciel chciałby odzyskać dane i znalazłem jakieś e-mail i wysłałem wiadomość.
Nikt nie odpowiada. Co dalej? Chyba poczekam chwile i format nie?
Tam jest wszystkiego po trochu widziałem jakiegoś kontakty pewnie bym znalazł coś ale to już przesada.
#komputery #pytanie #backup
źródło: image
Pobierzale kto wyrzuca dysk pełen danych na śmietnik o_O jak i co. tyle pytań
pomyślałem ze to troche empatyczne bo może komuś zgineło albo kij wie co
Jest duza szansa, ze ktos kompa stracil w taki sposob, a jedyne co sie z niego ostalo to dysk.
Dużo ludzi. Bo po co się babrać z tym na jakieś pszoki. Walnie laptopa obok śmietnika lub wrzuci do pojemnika i nara.
A sprzęt z ery pierwszych core'ów więc dawno się rozpadł z zewnątrz i nie żadnego
@nabbek: no powiem że tam jest taka zupa danych żebym znalazł pewnie numer telefonu nawet i do stryjka byłego właściciela ale to jest imo przesada. ja nawet nie wiem czy właściciel żyje