Wpis z mikrobloga

@Morwi: @krulkartonu @supra107

Nie ma czegoś takiego jak najlepsze. Wszystko to kwestia indywidualnych preferencji.
Osobiście testowałem chwalony przez wielu Ikea Markus i w ogóle mi nie przypadł do gustu. Ja tam jednak wolę kubełkową kostrukcję która dobrze trzyma na boki zarówno przed biurkiem jak i w aucie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli już stawiamy na gamingowe to polecam szukać wersji w rozmiarze XL bo są zdecydowanie szersze
Larsberg - @Morwi: @krulkartonu @supra107 

Nie ma czegoś takiego jak najlepsze. Wszy...

źródło: Sensi

Pobierz
  • Odpowiedz
@Larsberg:

wolę kubełkową kostrukcję która dobrze trzyma na boki zarówno przed biurkiem jak i w aucie

W szybkim aucie to ma sens, a tu co najwyżej może trzymać tłuszcz przed rozlewaniem na boki.

Nie chodzi o preferencje, tylko o zdrową, wygodną i dopasowaną pozycję. Rzeczy o których się nie myśli mając 20 lat ale po 40 kręgosłup ci podziękuje, zwłaszcza jak się spędza dużo czasu przed kompem.
  • Odpowiedz
@armt: A ja na przykład lubię się kręcić na fotelu obrotowym i co powiesz mi że w takim przypadku trzymanie boczne nie jest potrzebne? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@armt: Fotele ergonomiczne są dobre do siedzenia pionowo jak w biurze a fotele gamingowe są dobre do siedzenia r--------m po pracy. Czaisz różnice?
  • Odpowiedz
A ja na przykład lubię się kręcić na fotelu obrotowym i co powiesz mi że w takim przypadku trzymanie boczne nie jest potrzebne?

@Larsberg: Siedzisz w osi obrotu wiec siła odśrodkowa jest bardzo mała, kierowca motorsprtowy jest poza osią dlatego potrzebuje trzymania bocznego.

Fotele ergonomiczne są dobre do siedzenia pionowo jak w
  • Odpowiedz