Nie ma czegoś takiego jak najlepsze. Wszystko to kwestia indywidualnych preferencji. Osobiście testowałem chwalony przez wielu Ikea Markus i w ogóle mi nie przypadł do gustu. Ja tam jednak wolę kubełkową kostrukcję która dobrze trzyma na boki zarówno przed biurkiem jak i w aucie ( ͡°͜ʖ͡°)
Jeśli już stawiamy na gamingowe to polecam szukać wersji w rozmiarze XL bo są zdecydowanie szersze
wolę kubełkową kostrukcję która dobrze trzyma na boki zarówno przed biurkiem jak i w aucie
W szybkim aucie to ma sens, a tu co najwyżej może trzymać tłuszcz przed rozlewaniem na boki.
Nie chodzi o preferencje, tylko o zdrową, wygodną i dopasowaną pozycję. Rzeczy o których się nie myśli mając 20 lat ale po 40 kręgosłup ci podziękuje, zwłaszcza jak się spędza dużo czasu przed kompem.
Nie ma czegoś takiego jak najlepsze. Wszystko to kwestia indywidualnych preferencji.
Osobiście testowałem chwalony przez wielu Ikea Markus i w ogóle mi nie przypadł do gustu. Ja tam jednak wolę kubełkową kostrukcję która dobrze trzyma na boki zarówno przed biurkiem jak i w aucie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli już stawiamy na gamingowe to polecam szukać wersji w rozmiarze XL bo są zdecydowanie szersze
źródło: Sensi
PobierzW szybkim aucie to ma sens, a tu co najwyżej może trzymać tłuszcz przed rozlewaniem na boki.
Nie chodzi o preferencje, tylko o zdrową, wygodną i dopasowaną pozycję. Rzeczy o których się nie myśli mając 20 lat ale po 40 kręgosłup ci podziękuje, zwłaszcza jak się spędza dużo czasu przed kompem.
@Morwi: Czy chodzi Ci o:
- Anji Aoxin Furniture AX-0509 - https://www.alibaba.com/product-detail/Free-Shipping-Luxury-Custom-Ergonomic-PC_1601441047413.html
- Anji Aoxin Furniture AX-5228 -
@Larsberg: Siedzisz w osi obrotu wiec siła odśrodkowa jest bardzo mała, kierowca motorsprtowy jest poza osią dlatego potrzebuje trzymania bocznego.