Wpis z mikrobloga

Hiszpania jak i inne zachodnio europejskie kraje maja juz rzady ktore w wiekszej lub mniejszej mierze skladaja sie z muzulmanow. Ameryka i izrael musi zaczac odchodzic od europy bo nie jest to przyszlosciowy partner. Po ktorej stronie stanie polska i kraje naszego regionu to jeszcze do roztrzygniecia. Ale z tuskiem na pasku islamskiego eu to outcome moze byc tylko jeden.
  • Odpowiedz
@panDario a debile z PiSu dalej będą bronić Trumpa. W sumie chyba powinnismy sie cieszyć, że Polska nie została zaatakowana przez USA za to że nie chcieliśmy podpisać gotowca wychwalającego Trumpa jako człowieka tak zajebistwgo, że mu sie pokojowy Nobel należy
  • Odpowiedz
Hiszpania jak i inne zachodnio europejskie kraje maja juz rzady ktore w wiekszej lub mniejszej mierze skladaja sie z muzulmanow. Ameryka i izrael musi zaczac odchodzic od europy bo nie jest to przyszlosciowy partner. Po ktorej stronie stanie polska i kraje naszego regionu to jeszcze do roztrzygniecia. Ale z tuskiem na pasku islamskiego eu to outcome moze byc tylko jeden.

@bradbellick1: Teraz to d-------ś XDDDDD Nic głupszego w tym tygodniu
  • Odpowiedz
Hiszpania jak i inne zachodnio europejskie kraje maja juz rzady ktore w wiekszej lub mniejszej mierze skladaja sie z muzulmanow.

@bradbellick1: co? xdddd Halo tu ziemia xdddd

@kptDoopa to prawda. Na wykopie często możesz przeczytać dziwne rzeczy. Ale to? Już dawno mnie tak nie rozbawił komentarz, który jest kompletnie z innego świata.
  • Odpowiedz
  • 24
wiem o tym doskonale. Mimo to, jesteśmy po jednej stronie barykady.

@weakar: Czyli jak czitos jutro dokonuje inwazji na grenlandie, to mamy n---------ć w eskimosów rakietami?
  • Odpowiedz
"wiem o tym doskonale. Mimo to, jesteśmy po jednej stronie barykady."

@weakar : myślę że powinieneś udostępnić mi mieszkania, oraz przekazać część dochodów na bieżące wydatki, przecież jesteśmy tym samym narodem, powinniśmy stać po jednej stronie barykady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bradbellick1: ty nawet nie możesz udowodnić to co napisałeś. Więc moje pytanie jest takie: po co piszesz te bzdury? By zabłysnąć? Dostać kilka plusów od podobnych ignorantów? What the fuck?
  • Odpowiedz