Wpis z mikrobloga

Powiem Wam, że nigdzie chyba nie ma tak jak na tagu bożym.

@Omniscient robił rozbiórkę dior homme cologne. Było dużo chętnych, to rozebrał dwa flakony. Załapałem się na ten drugi. Robił to z dobroci serca. Idę odebrać paczkę. Nie mogę odebrać. Próbuję przez aplikację, kodem i w końcu skanem kodu QR. Przy tej ostatniej metodzie paczkomaty wypluł komunikat, że paczka jest w innym paczkomacie. Wtf. Patrzę gdzie ten paczkomat. Machający papież.jpg. Obrzeża miasta.

Wracam do domu i sprawdzam. Chłop pomylił się w przepisywaniu XD w numerze paczkomatu zamiast "3" wpisał "4". Trudno, życie, zdarza się. Piszę, że nie ten paczkomat i trochę za daleko. Paczka wróciła do nadawcy i wysłał jeszcze raz na swój koszt. Jednocześnie zobowiązał się, że przy następnej rozbiórce mam dekant i przesyłkę za darmo. Właśnie odebrałem dekant 5 ml 1 miliona night. Chłop chyba pracuje w obsłudze klienta, że ma takie podejście XD Dzięki :* buziaki za 1 miliona, piękny zapach

#perfumy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SlepyBazant: Ja również się podłącze do pochwał gdyż swego czasu zrezygnowałem z jednej odlewki u @Omniscient i dostałem ja w gratisie. Jeszcze raz dziękuję i niech dobra wieść o tagowym koledze się niesie ;)
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: To ja również się podpinam, miałem już wcześniej napisać ale zrobię to tutaj :) Polecam tutejszych Mirków i Mirabelki gdyż nigdzie indziej nie znajdziecie takiego klimatu jaki panuje na tagu. Pomoc przy wyborze zapachow, dzielenie się wspólna pasja oraz gratisy do zamówienia:)
  • Odpowiedz
@SlepyBazant Ten tag, może poza kotami, to jedyne dobro tego portalu. Mieszkam na stałe za granicą i jak czasem mnie kusi coś nowego wypróbować to sobie to zapisuje i dopiero biorę od Mirasów jak jestem w Polsce na urlopie, żeby wspierać swoich zamiast majfrendów co pewnie dolewają spirytu do dekantów ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz