Aktywne Wpisy

solejukowski +285
Do sprzedaży trafiła książka Michała Gulczyńskiego "Mężczyźni. O nierówności płci". 528 stron, ok. 35 zł.
---
Wcześniej zaczynają pracę, ale później przechodzą na emeryturę. Wcześniej kończą edukację. Wcześniej umierają. Częściej ulegają wypadkom i wykonują najcięższe, najmniej bezpieczne zawody. Pięciokrotnie częściej odbierają sobie życie. Częściej są bezdomni. Nie mówią o swoich problemach, bo boją się oskarżeń: o mizoginię, słabość albo „brak męskości”.
Żyjemy
---
Wcześniej zaczynają pracę, ale później przechodzą na emeryturę. Wcześniej kończą edukację. Wcześniej umierają. Częściej ulegają wypadkom i wykonują najcięższe, najmniej bezpieczne zawody. Pięciokrotnie częściej odbierają sobie życie. Częściej są bezdomni. Nie mówią o swoich problemach, bo boją się oskarżeń: o mizoginię, słabość albo „brak męskości”.
Żyjemy
źródło: 1000081140
Pobierz
roxisia +143

@Omniscient robił rozbiórkę dior homme cologne. Było dużo chętnych, to rozebrał dwa flakony. Załapałem się na ten drugi. Robił to z dobroci serca. Idę odebrać paczkę. Nie mogę odebrać. Próbuję przez aplikację, kodem i w końcu skanem kodu QR. Przy tej ostatniej metodzie paczkomaty wypluł komunikat, że paczka jest w innym paczkomacie. Wtf. Patrzę gdzie ten paczkomat. Machający papież.jpg. Obrzeża miasta.
Wracam do domu i sprawdzam. Chłop pomylił się w przepisywaniu XD w numerze paczkomatu zamiast "3" wpisał "4". Trudno, życie, zdarza się. Piszę, że nie ten paczkomat i trochę za daleko. Paczka wróciła do nadawcy i wysłał jeszcze raz na swój koszt. Jednocześnie zobowiązał się, że przy następnej rozbiórce mam dekant i przesyłkę za darmo. Właśnie odebrałem dekant 5 ml 1 miliona night. Chłop chyba pracuje w obsłudze klienta, że ma takie podejście XD Dzięki :* buziaki za 1 miliona, piękny zapach
#perfumy
@SlepyBazant: ament
stragan @Omniscient po takim ładnym wpisie (。◕‿‿◕。)
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-03 144843
Pobierz@SlepyBazant: jak bardzo daleko miałeś ᕦ(òóˇ)ᕤ?
źródło: temp_file8183726017718985957
Pobierz