Wpis z mikrobloga

Matt i Kasia też już nie są razem. Od początku coś mi nie siedziało w tym typie, dyskusyjny był chociażby fakt, że on nie ma żadnego kontaktu ze swoimi dziećmi. Szkoda, widać że babeczka się zaangażowała.
#zonadlapolaka
Squirell_ - Matt i Kasia też już nie są razem. Od początku coś mi nie siedziało w tym...

źródło: IMG_1763

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Squirell_: z obu stron były redflagi, ona niepoprawna romantyczka z duszą artystki, o rodzinie ani słowa, tylko psiecko (nick na Instagramie dość wymowny), rzuca wszystko i na fali ulotnego zauroczenie leci za ocean, takie historie z bajki mało kiedy mają szczęśliwy finał.
  • Odpowiedz
  • 10
@taxi_driver92: nie myli się ten, kto nic nie robi (: widocznie nie znalazła do tej pory szczęścia w miłości i nie miała z kim założyć rodziny, to ma chociaż psa. Akurat z tego całego programu wydała się najmniej redflagową osobą.
  • Odpowiedz
@Squirell_: tez zwróciłem uwagę ze ma złe relacje z synami. Jeszcze o zdradzie coś było i ze to błędy młodości. To może on zdradził i teraz nie ma kontaktów z dzieciakami. Wyglada mi na cwaniaczka a ona to typ romantyczki… szkoda ze nie wyszło :/
  • Odpowiedz
@Squirell_: szkoda, ale ludzie to, ze ktos ma 54 lata i boi sie zaangazowac w powazny zwiazek z osobą ktorą zna kilka dni max tygodni to chyba raczej swiadczy o zdrowym podejsciu, a nie o ucieczki od stabilozacji. On mogl bac sie wlasnie tego, ze ktos z nich zmieni cale zycie, a za kilka miesiecy sie okaze ze jednak to nie wypaliło. Widac bylo, ze serce chce, alw rozum mowi
  • Odpowiedz
@Squirell_:

Ogólnie to ten finał powinni nagrać w styczniu/lutym gdy już było wiadomo czy te pary przetrwały. Tymczasem pokazali nam tylko rewizyty, które odbyły się jakoś we wrześniu.
  • Odpowiedz