Szukam realnego dostawcy 365tv/Tank ? Mam plusx ale od jakiegoś czasu na niektórych programach jest dramat, i strasznie duże opóźnienie w stosunku do kablówki(około1 min)? Jak napisałem na telegramie dlaczego jest takie opóźnienie ,to po sekundzie ban :] wczęśniej można było używać list TS, opóźnienie było spoko 30-40 sekund, czekam na odzew :P #iptv
@arek-migdal: A co Ci zmienia to opóźnienie zasadniczo? Minuta w tą czy w tą? I na jakich kanałach to opóźnienie? Sprawdzałem na sportowych to w granicach 35 sekund.
A resellera najłatwiej szukać na Discrodach/Telegramach
35 sekund to było jak miałem u niego liste TS na HLS jest znacznie większy, więc chyba sprawdzasz nie do kablówki a jakieś tv pilot :) i koniec pisania tu farsy ala propagandy! FAKTY się liczą .Pozdro
Ja np. zauważyłem że w przypadku LM, na P mam zacinki i przełącza na T, co mnie bardzo zdziwiło. Powodzenia w poszukiwaniach. Tylko ze pewnie co byś nie znalazł to opóźnienia będą z uwagi ze niektóre kanały są online co oznacza z automatu opóźnienie.
@kamil-kulis: Wiadomo że opóżnienie będzie, ale wcześniej P dawał możliwość korzystania z listy TS, a różnica między nią a tą co teraz jest ogromna! A co do LM to od jakiegoś czasu te programy extra działają słabo niestety, ale są ludzie którym działają idealnie xD jak zawsze :)
@kamil-kulis: Lista TS >>Format TS: MPEG-TS (Transport Stream) to standard przesyłania danych audio-wideo, często spotykany w transmisjach live w IPTV.
I przy listach TS jest dużo mniejsze opóźnienie, co dla mnie przy sporcie ma znaczenie :) Na P wcześniej była możliwość wyboru między listą TS a HLS, niedawno to usunął, i jak się przełączyłem na HLS to byłem w szoku że tak duże opóźnienie, a jak mu to napisałem kulturalnie
@arek-migdal: Dokładnie na TV Team są kanały z opóźnieniem około 30sek(wybrałem listę pod Tivimate) względem kablówki i jakość RAW co jestem bardzo zadowolony, wybrałem serwer 8 uważam że jest najlepszy (dla Mnie), ale nie każdy może mieć wybór tego serwera ponieważ jeszcze 2msc temu nie miałem, Canal Plus Extra niestety z nimi jest największy problem aktualnie tyle że mam dokupiony pakiet Sport i np na kanałach TNT Sports liga mistrzów
@banditasek: Bardzo dobra IPTV w atrakcyjnej cenie, ale też czasem mająca swoje problem... mam wrażenie że ograniczony dostęp daje niektórym poczucie pewnej elitarności i stąd te nadmierne zachwyty
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
#iptv
A resellera najłatwiej szukać na Discrodach/Telegramach
BTW
Czekam na odzwem jakiegoś resellera!
W takim przypadku HLS to HTTP + .m3u8 playlist + segments (TS, ewentualnie MP4).
Z kolei TS to raw MPEG-TS dostarczane bezpośrednio (najczęściej po UDP/RTP), a nie przez listę jak w HLS.
I przy listach TS jest dużo mniejsze opóźnienie, co dla mnie przy sporcie ma znaczenie :) Na P wcześniej była możliwość wyboru między listą TS a HLS, niedawno to usunął, i jak się przełączyłem na HLS to byłem w szoku że tak duże opóźnienie, a jak mu to napisałem kulturalnie
@danoneek: Te są nieprzeszukiwalne z zewnątrz, tzn. w większości przypadków musisz znać url kanału i być jego członkiem, aby móc szukać.