Aktywne Wpisy
MamMalegoSiurka +19
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz
kris006 +17
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz

- tuskoboty placza ze naworcki nie ostrzegl iranu, to chyba top1beka dzisiaj
- jakies dzbany obrzucaja sie od mordercow dzieci bo iranczycy szkole postawili kolo kluczowych militarnych obiektow, zupelnym przypadkiem
- cala reszta mota sie wyzwajac drugich bo oczywiscie trzeba popierac albo jednych albo drugich, zero jedynkowe lemingi xd
- jakis emodaun rozplakal sie patrzac na swoje 2 letnie dziecko ze tam dzieci umieraja, jakby w kazdej sekundzie gdzies z x przyczyn ktos nie umieral, gwaltow mordow tortur wycinania narzadow czy czegokolwiek
#gownowpis #iran #justwykopthings #wykop
@z-a-k: to akurat brauniarze
Tuskoboty wyją bo 10 godzin przed atakiem bawił się... zamiast siedzieć w wojskowych ciuchach nad mapami XDDDD
I na pewno Amerykanie powiedzieli takim Nawrockim 10 godzin przed atakiem xdddddd
Jeśli mieliby poinformować jakichś swoich sojuszników to pewnie 10 minut przed atakiem jakimś tam zbiorową depeszą.
źródło: image
Pobierz