Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +214
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kiedys_Mialem_Fejm +181
Gen Z: Nasze pokolenie ma najgorzej, jesteśmy wystawiani na najcięższe próby
Jedna z najcięższych prób w załączniku
#genz #polska #nastolatki
Jedna z najcięższych prób w załączniku
#genz #polska #nastolatki
źródło: IMG_2247
Pobierz

#wzrost #depresja #manlet #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #psychologia #psychiatria
źródło: silly-inkwells-v0-qhogkwi8j4mg1
Pobierz@haosik: Kobiety mają swoje preferencje. Tak, jak mężczyźni. Co nie zmienia w żaden sposób faktu, że jednak większość i kobiet i mężczyzn jest w związkach. I to zazwyczaj z osobą, która jednej (lub wielu) cech fizycznych deklarowanych jako preferowane przez daną osobę, nie spełnia. Jak już mówiłem - zdecydowana większość kobiet umawia się i jest w związkach z "niskimi" mężczyznami (jeśli za niskiego można uznać
@haosik: Większość mężczyzn jest wyższa od większości kobiet. Więc pomijając preference, więcej kobiet ma wyższego od siebie partnera, bo inaczej być nie może ze względu na biologię i rozkład statystyczny.
W rodzinie mam przykłady dowodzące tezy przeciwnej. Ale pomijając dowody anegdotyczne - wielu mężczyzn o wzroście poniżej średniej ma kompleksy, przez które nawet nie
@haosik: No chętnie zobaczę - poproszę o jakieś względnie rzetelne dane.
@Hi_Lo_Hi Gdybyśmy tylko mogli się domyślić, skąd się to bierze...
źródło: FNhN0F9X0AAubUF
Pobierzhttps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23342102/
W Polsce możesz co najwyżej poczytać "jaka jest idealna różnica wzrostu" gdzie artykuł nawet nie bierze pod uwagę, że kobieta może być wyższa... Więc serio przestań się kompromitować
@haosik: Eeee... To ty kłamiesz, ale to ja się kompromituję, tak? Ciekawe spojrzenie na temat. No nic, nie przeszkadzam się pławić we własnych kompleksach.
źródło: burden-of-proof-is-always-on-us-and-never-on-them-v0-iusl9ka8m3bg1
Pobierz@haosik: A przeczytaj sobie mój pierwszy post, bo nie lubię się powtarzać. Dla ciebie 15=100, więc nie bardzo mamy o czym dalej dyskutować.