Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki,
Potrzebuję jakieś fajne wozidło, do miasta czasem na trasy. Chciałbym żeby było wygodne ale i dość ładne. Budżet powiedzmy 70/80k (wiadomo może być 50). Może coś polecicie, podoba mi się jaguar e-pace, ciekawi mnie tylko dlaczego tak niskie są ceny ewentualnie volvo xc40. Raczej benzyna bo dużo latam po mieście, rocznik 2019+
#motoryzacja #samochody #bmw #jaguar #volvo
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LewackiPrawak69: miałem okazję używać e-pace, koszmarne auto. Jak koniecznie chcesz jaga, to prędzej XE. Wygląda normalnie i jest wygodniejszy od tego badziewia z sufixem -pace. Ale i tak bezawaryjnością to one nie grzeszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LewackiPrawak69: pod kątem użytkowym niewygodne, koszmarna pozycja za kółkiem oraz kiepska widoczność przy manewrach w mieście. Do tego mocno średnie prowadzenie. I oprócz tego wewnątrz auta widoczne dziwne oszczędności, pierwszy raz widziałem auto, które miało skórzaną tapicerkę, ale fragmenty foteli stykające się z konsolą środkową były już obite zwykłą tapicerką. Zawsze kilka cm2 skóry mniej...
  • Odpowiedz
  • 2
@LewackiPrawak69: Niskie ceny, bo brytyjskie auta to syf straszny.

Szukaj kompakta i tyle. Chcesz iść w rocznik świeży, to w tym budżecie znajdziesz Octavie z 23 roku na matrixach.
  • Odpowiedz