Wpis z mikrobloga

@cnka: Przecież to jest w każdej Sephorze czy Douglasie, imo szkoda kasy na odlewkę tak popularnego zapachu jeśli chcesz tylko sprawdzić. Zamów flaszkę, pójdź do galerii przetestować jak nie siądzie, robisz zwrot i elo.

Od siebie mogę napisać że jak znasz i lubisz Montblanc Explorer, to przypadnie ci do gustu. Początek w Erosie jest troszkę bardziej owocowy, jakby landrynka cytrynowa (ale nie tak słodka jak XJ Fiero). Po dwudziestu, trzydziestu
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@markaron: masz rację, przejdę sie do galerii. Tych zapachów co napisałeś nie wąchałem nigdy, a wiem że MB przewijał się często. Ogólnie szukam czegoś daily do biura, do tej pory używałem najczęściej dylana, ale ostatni tester który kupiłem był strasznie słabo wyczuwalny i bardzo bliskoskorny... troche sie przejechalem choć zapach mi sie podoba
  • Odpowiedz
Ogólnie szukam czegoś daily do biura

@cnka: No to zarówno Explorer jak i Eros Energy są dobrą opcją - energetyczne, świeże, męskie. To który wybrać to już kwestia gustu, bo różnią się detalami, ale to się przekonasz jak psikniesz sobie na jedną łapę Eros Energy a na drugą Explorera i wybierzesz który Ci bardziej pasuje.

Parametrów Dylana nie znam, bo nie mój typ zapachu więc nigdy nie nosiłem globalnie, ale
  • Odpowiedz