Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +24
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

lubie-sernik +8
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

#konfitura #patologiazmiasta #samochodoza #polscykierowcy
źródło: HCaPjDKWwAAEHAo
Pobierzźródło: obraz_2026-03-03_092505388
Pobierz@Lyca6_2019e: w sumie jakby sprzedać ten trawnik apcoa ustawić parkomat to by nie stawali na trawniku bo trzeba by 2 zł za godzine zaplacic
@Lyca6_2019e: ale słupkoza zazwyczaj jest w miejscach, gdzie faktycznie nie można parkować np. przy trawnikach, skrzyżowaniach, przejściach dla pieszych itp.. Wiadomo, że czasami robią to przesadnie, ale jeżeli jest jakiś trawnik i na nim samochody robią ryjowisko to stawia się słupki. A jak chcesz, żeby wybudować tam trawnik to męcz lokalnych radnych, żeby coś tam zrobili. Pewnie to nic nie da, ale przynajmniej będziesz mieć czyste sumienie, że coś
@panDocent właściwie to masz rację
@Lyca6_2019e: jak jest tabliczka że parking płatny to ludzie jada parkowac gdzie indziej
@Lyca6_2019e: słupkoza to jest skutek blachosmrodziarstwa. Gdyby zaczadzeni nie parkowali gdzie popadnie to i słupków by nie było
Służby też mają to w pompie bo albo same nie znają przepisów albo dają przyzwolenie żeby mieć spokój.
@czerstwy_swierszcz: obejrzyj konfiture jak walczył z patologią parkingowa pod komenda główną policji xd
@Pawel993: No nie za bardzo trzeba, te "opłaty" są niemożliwe do ściągnięcia, chyba że sam się p-----------z.
@czerstwy_swierszcz: Eh ta polska biedacka Sevilla, Frankfurt, Londyn, Paryż, Barcelona, Rzym