Wpis z mikrobloga

@gerwazy-oko: Amerykańskie podnóżki z republiki "MAGA", wkładają do głowy przeciętnemu wyborcy jak wygląda prawda, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, ale przeciętny widz kanału republika, jedyne czym się w życiu zajmuje to czy w biedronce jest przecena na łopatkę bez kości i czy trzeba mieć aplikacje czy nie, więc łyknie wszystko.
  • Odpowiedz
  • 0
a w czerwcu 2025 roku ci się kliknęło na Batyra.

@Aldona_Lipska: ja widze od kogo wy som. zyje w demokratycznym kraju i mam prawo glosowac na kogo chce dlaczego odbierasz mi taka mozliwosc? nie jestes za demokracją? no tak demokracja fajna jak ludzie glosujom na czaskoskiego ale jak zaglosuja na kogo chcą to hurrrrrr durrrrrrr
  • Odpowiedz
  • 1
generalnie juz nie saczac emocji w Polsce tak naprawde nie ma osoby na ktora mozna by zaglosowac z czystym sumieniem. wybory prezydenckie to byl zlepek tak randomowych i lipnych kandydatow ze po raz kolejny ludzie musieli glosowac na mniejsze zlo. ja chociaz popieram jednego polityka w jednej sprawie nie popieram go w wielu innych i mysle ze tak ma kazdy z nas. polska polityka jest na dnie a wy to dno dalej
  • Odpowiedz
  • 0
@gerwazy-oko: ja ci nie odbieram, tylko jak teraz jęczysz i masz pretensje to najpierw miej je do siebie.

@Aldona_Lipska: jęcze? smieje sie. dostrzegam wady kazdej opcji politycznej w Polsce tak samo jak dostrzegam i slucham argumenty jednej i drugiej strony chociazby w wojnie Ukraina/Rosja czy USrael/bliski wschód za co jestem krytykowany i przypisywana mi jest latka ruskiego trolla, onucy, w sumie to juz wszystko slyszalem na swoj temat
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: jęczysz. Szkoda, że nie dostrzegałeś tych jak lajkowałeś rubelklike, ani jak głosowałeś na Batyra. Nie dostrzegasz też tych wad w konfederosji jeśli chodzi o napaść rosji na Ukrainę, może dlatego jesteś nazywany rosyjskim trollem, bo powielasz rosyjską propagandę.
  • Odpowiedz
@Selina_: Ostatnio na wykopie wysyp postów promujących republikę. Co chwilę ktoś wrzuca niby "hehe, zobaczcie jaka śmieszna propaganda". Pies z kulawą nogą by się nie interesował tą telewizją a tak co chwilę reklama, boty sobie zindeksują słowa kluczowe i zasięgi rosną.
  • Odpowiedz