Wpis z mikrobloga

Co grać i dlaczego

@KucykMocy: jesli szukasz weny to moge dopisac Twoj numer do friends w config, to juz dziala, wtedy masz te same raporty co 30 min i tam bedzie napisane co grac i dlaczego xD
jesli chcesz pozostac anonimowym to kup karte sim za piataka, wiadomosci przychodza na komunikator signal
plaisant - >Co grać i dlaczego

@KucykMocy: jesli szukasz weny to moge dopisac Twoj n...

źródło: Zrzut ekranu 2026-02-22 125547

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@plaisant: najs :D sms z zagraniem co 30 min.

@Creamfields to zależy, nie da się odpowiedzieć jednym zdaniem. Ostatnie z 10 dni na 0, bo jeden dzień -3k $ drugi +3k ;)
Jednakże ostatnie kilka miesięcy fajnie profitowe bo grałem kierunek Dół, a akurat bozia dała, że spadało.
  • Odpowiedz
Ostatnie z 10 dni na 0, bo jeden dzień -3k $ drugi +3k ;)

@KucykMocy: Problem w tym, ze to jest prawdziwie tylko jesli wyceniasz wartosc swojego czasu i spokoju na 0.

Tymczasem czas jest twoja najcenniejszą walutą i zeby trejding mogl konkurowac z pasywnym holdowaniem to tak naprawdę musialby finansowo go mocno przebijac a nie tylko zrownac z uwagi na inwestycje czasu i energii
  • Odpowiedz
  • 1
@jegertilbake:
ile ty masz lat? 12?

Przecież oczywiste jest, że to są moje świadome wybory. Coś jak Twoje granie w gry komputerowe.
To tak jak bym do Ciebie pisał: nie graj w gry bo możesz w tym czasie rozwijać swój side business i być
  • Odpowiedz
@KucykMocy: Ale ja juz to robię, obecnie jestem w USA na wschodnim wybrzeżu u znajomych na 3 tygodnie. Odzyskałem 80% panowania nad wlasnym czasem i zostalo 20%. Pewnie na pełna emeryture dalbym rade przejsc trochę szybciej, ale najpierw pomoglem w tym mamie, no i w moim wypadku biore pod uwage nie tylko siebie, ale też caruje żonę.

Nie wiem skad wziales przekonanie, ze wysrane na reszte. Właśnie w holdowaniu chodzi
  • Odpowiedz
@mariusz-marian-saviola44: Nie jestem codziennie na tym tagu, zaczynajac zdanie od klamstwa ciezko prowadzic z toba rozmowe. Przesledz ostatni miesiac tagu i sprawdz liczbe moich wpisow lub komentarzy na nim a potem oszacuj ile kosztowalo mnie to czasu, w trakcie ktorego zwykle sram. Ten pisalem minute.

PS Kazdy ma jakis guilty pleasure, sa znacznie gorsze jak scrollowanie wykopu, np h----d na shitach
  • Odpowiedz