Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Pomoc w wyborze imienia dla córki Ⓘ
Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię
Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię
Imię żeńskie na "S"
- Selena 11.5% (222)
- Salma 7.6% (146)
- Sława 32.3% (624)
- Stella 13.8% (267)
- Sofia 34.7% (670)

Selina_ +184
#iran
źródło: 17726068654202330818531198331709
Pobierz

Co grać i dlaczego
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Btw ile tak mniej więcej udaje ci się dziennie/miesięcznie przegrać na tych swoich tradach?
@KucykMocy: jesli szukasz weny to moge dopisac Twoj numer do friends w config, to juz dziala, wtedy masz te same raporty co 30 min i tam bedzie napisane co grac i dlaczego xD
jesli chcesz pozostac anonimowym to kup karte sim za piataka, wiadomosci przychodza na komunikator signal
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-22 125547
Pobierz@Creamfields to zależy, nie da się odpowiedzieć jednym zdaniem. Ostatnie z 10 dni na 0, bo jeden dzień -3k $ drugi +3k ;)
Jednakże ostatnie kilka miesięcy fajnie profitowe bo grałem kierunek Dół, a akurat bozia dała, że spadało.
@KucykMocy: Problem w tym, ze to jest prawdziwie tylko jesli wyceniasz wartosc swojego czasu i spokoju na 0.
Tymczasem czas jest twoja najcenniejszą walutą i zeby trejding mogl konkurowac z pasywnym holdowaniem to tak naprawdę musialby finansowo go mocno przebijac a nie tylko zrownac z uwagi na inwestycje czasu i energii
ile ty masz lat? 12?
Przecież oczywiste jest, że to są moje świadome wybory. Coś jak Twoje granie w gry komputerowe.
To tak jak bym do Ciebie pisał: nie graj w gry bo możesz w tym czasie rozwijać swój side business i być
Nie wiem skad wziales przekonanie, ze wysrane na reszte. Właśnie w holdowaniu chodzi
Bo wychodzi na to ze patrzysz na giełdę tyle samo czasu co my którzy scalpujemy.
PS Kazdy ma jakis guilty pleasure, sa znacznie gorsze jak scrollowanie wykopu, np h----d na shitach