Wpis z mikrobloga

@czescmampytanie: Ubierasz pospolity konformizm w jakieś prawie że szlachetne szaty. Zawsze się o niektórych rzeczach mówiło tylko za zamkniętymi drzwiami i nie wynikało to bynajmniej z empatii, a obawy przed konsekwencjami. Gorzej jak takiego polityka czy celebrytę ktoś nagra w chwili szczerości, to potem musi rżnąć głupa, że wyrwane z kontekstu, że zły dzień, że a-----l etc.

Jeśli szarpanki jest psycholem bo mówi o tym, o czym Ty piszesz anonimowo
  • Odpowiedz
Jeśli szarpanki jest psycholem bo mówi o tym, o czym Ty piszesz anonimowo na wykopie, to Ty tez jesteś psycholem tyle że tchórzliwym - cała róznica.

@schweizer: mylisz rzeczy. to nie pisanie o blackpillu czyni z kogoś psychola, tylko brak naturalnych hamulców w mózgu w obawie przed konsekwencjami i przewidywanie tych konsekwencji. dlatego łatwo pomylić bycie obłąkanym z odwagą co właśnie robisz.
  • Odpowiedz
@Tetsuya ja tam gościa lubię, ale nie oglądam już od dawna. Non stop to samo i człowiek się tylko tym denerwuje, więc może i ten gość już jest tym przytłoczony, bo ile można czytać, że polska burdelem europy. Niech sobie żyją te witaminki i spermiarze, którzy im biją pokłony. Wywalone qle
  • Odpowiedz
żeby robić to co on robił to trzeba mieć jakieś zaburzenia, trochę jak ci psychole od manifestów. "normalni" incele i blackpillowcy nigdy nie wychylają się z takimi rzeczami w realu.

@czescmampytanie: nie powiedziałbym, że szarpanki jest zaburzony. To rozpieszczony oskarek. A mówi o tych tematach, bo ego mu się odkleiło od ziemi.
  • Odpowiedz
@Tetsuya: Nie oglądam. Coś odwalił po pijaku na streamie? xD
Ogólnie koleś gada farmazony to co chcesz usłyszeć i przytakuje. Dopiero po alko ukazuję prawdziwą naturę. Dlatego już kilka razy dostał oklep, bo odpalił się właśnie. Poza tym widać, że hajs wyciąga od przegrywów. To jego motyw przewodni.
  • Odpowiedz
jaki niby z niego oskarek? z twarzy typowy maciek ze wsi, a kasą też się nie obnosi. bliżej mu do przegrywa niż oskarka. a ego mu wywaliło bo ma coś nie tak w bani i tyle.

@czescmampytanie: mylisz się i po raz kolejny jesteś zbyt uparty, by przyznać się do tego ;). Mama Szarpankiego wykonuje zawód zaufania publicznego, widzialem to z kilku niezależnych źródeł w tym... lewicowców, którzy go szukali.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Daj już spokój chłopie, jego matka nie żyje od dwóch bodajże, co Ty się uczepiłes xd takie ma koneksje rodzinne, że dobrego papugi nie może sobie ogarnąć i sprawa z tymi turasami z kebaba, co go pobili utknełą w martwym punkcie i nikt za to nie beknie. Widać, że cie to boli mocno, jakies nieruchomosci oddziedziczył po rodzicach w których mieszka on i jego brat i może miał trochę
  • Odpowiedz
@krieng: nic mnie to nie boli, oceniam go jak każdego człowieka. za to ty bronisz jakiegoś randoma w necie, którego nie znasz. gada bzdury, a nie jest mirkiem na wykopku. Nie jest też małym twórcą. Widać, że ma różne odpały, co zauważyli RÓŻNI ludzie mający RÓŻNE podejście. Jeśli odzywasz się publicznie, to jesteś oceniany publicznie. Takie są zasady. Co do turków, no ładnie łykasz jak julka chadowi. Post factum można
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: A ja na nie mówię, że jego wersja się klei, też myślę że musiał być agresywny wtedy pod kebabem i prowokować, bo po alko mu odwala i nie umie pić chłopak, gdyby to pierwszy raz dostał a tu już 3 raz ma taką sytuację. Tyle, że jakby miał koneksje rodzinne po mamie, to by ta sprawę już dawno załatwił na swoją korzyść, a tak to sprawcy w żaden sposób
  • Odpowiedz
mylisz się i po raz kolejny jesteś zbyt uparty, by przyznać się do tego ;). Mama Szarpankiego wykonuje zawód zaufania publicznego, widzialem to z kilku niezależnych źródeł w tym... lewicowców, którzy go szukali. Matka dobrze kroi hajs.

@PowiatowyBanan: tak, wiem, i jak już to wykonywała, a nie wykonuje. co do tego hajsu to jak już napisałem, albo on go tak na prawdę nie miał/nie ma, albo nie umie nim epatować.
  • Odpowiedz
Widzisz, nic nie zrozumiałeś mi chodziło tylko, że gość normalnie potrafi na siebie zarobić i nie jest jakimś utrzymankiem mamusi, co ty próbowałeś sugerować,

@krieng: to wyłącznie twoja interpretacja, bo tak nie myślałem, lol nope. Bycie oskarkiem nie oznacza, że kobieta robi za ciebie wszystko. + zbyt skrótowo napisałeś, winić możesz siebie za te sytuacje. ;)

Przejrzałem swoje posty w tym temacie 2 razy. To niefajna nadinterpretacja z twojej strony
  • Odpowiedz