Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
razooor +24
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ostatnio trafiłem na jakiś jego stream i mam wrażenie ze z roku na rok chłop robi się coraz bardziej odklejony. Aż przykro patrzeć na jego upadek.
#youtube #blackpill #redpill
@Tetsuya: na szczęście spadał z niskiego poziomu, więc się nie potłukł
Jeśli szarpanki jest psycholem bo mówi o tym, o czym Ty piszesz anonimowo
@schweizer: mylisz rzeczy. to nie pisanie o blackpillu czyni z kogoś psychola, tylko brak naturalnych hamulców w mózgu w obawie przed konsekwencjami i przewidywanie tych konsekwencji. dlatego łatwo pomylić bycie obłąkanym z odwagą co właśnie robisz.
@czescmampytanie: nie powiedziałbym, że szarpanki jest zaburzony. To rozpieszczony oskarek. A mówi o tych tematach, bo ego mu się odkleiło od ziemi.
Ogólnie koleś gada farmazony to co chcesz usłyszeć i przytakuje. Dopiero po alko ukazuję prawdziwą naturę. Dlatego już kilka razy dostał oklep, bo odpalił się właśnie. Poza tym widać, że hajs wyciąga od przegrywów. To jego motyw przewodni.
@czescmampytanie: mylisz się i po raz kolejny jesteś zbyt uparty, by przyznać się do tego ;). Mama Szarpankiego wykonuje zawód zaufania publicznego, widzialem to z kilku niezależnych źródeł w tym... lewicowców, którzy go szukali.
@PowiatowyBanan: tak, wiem, i jak już to wykonywała, a nie wykonuje. co do tego hajsu to jak już napisałem, albo on go tak na prawdę nie miał/nie ma, albo nie umie nim epatować.
@krieng: to wyłącznie twoja interpretacja, bo tak nie myślałem, lol nope. Bycie oskarkiem nie oznacza, że kobieta robi za ciebie wszystko. + zbyt skrótowo napisałeś, winić możesz siebie za te sytuacje. ;)
Przejrzałem swoje posty w tym temacie 2 razy. To niefajna nadinterpretacja z twojej strony