Wpis z mikrobloga

Nie zdawałem se sprawy że tyle polskich filmów jest na ruskich #torrenty #torrent Jeszcze nie zdażyło się żebym coś co szukam nie znalazł. W prawdzie filmy są z ruskim lektorem ale jest możliwość wyłączenia. Ostatnio chciałem obejrzeć "Krótki film o zabijaniu" i były wersje kinowa i telewizyna. Parę minut i se film oglądam. Do tego ruscy pod wrzutkami komentują filmy i to całkiem przyzwoicie, nawet lepiej niż na filmwebie.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@figus102: kinozal.tv też polecam

Ruscy potrafią mieć po 12 ścieżek dźwiękowych w jednym filmie, w tym wszystkie rosyjskie. Polacy też czasem robią takie customy, ale to rzadkość.
  • Odpowiedz
rutracker ma najlepszą baze muzyczną...

po filmy wchodze na HDT TL oraz PrivateHD i avista jak chce jakieś dobre azjatyckie kino.
  • Odpowiedz
@not_me ktoś tu chyba przespał ostatnie 15-20lat. Teraz prywatne torrenty lub Debridy (płatna ok 3euro/m piracka usługa oparta na torrentach) tak się rozwinęły że szybciej, łatwiej i w lepszej rozdzielczości pobiore stamtąd film/serial niż z oficjalnych streamingow. W debridach często prędkość pobierania to ponad 100MB/s czyli film w 4k max do minuty a bitrare dużo lepsze.
  • Odpowiedz
@not_me: opowiadasz bzdury ja pobieram z maksymalną prędkością do 1-2s zaraz po wczytaniu pierwszej puli seederów.
Jakość jest taka jakie było źródło jak netfix daje filmy tylko w 1080p to raczej ne znajdziesz, chyba że film wyjdzie potem na bluray i wtedy można pobrać film co waży 70-90GB w 4k
Quassar - @not_me: opowiadasz bzdury ja pobieram z maksymalną prędkością do 1-2s zara...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz