Wpis z mikrobloga

• 9
@Marek_Tempe: Sram na te zwyczaje tbh, na nocnej przede wszystkim nie ma contentu pza wysrywami. Dodaje post z mysla o ludziach z dziennej, bo wiem ze o tej godzinie 95% osob z którymi warto prowadzic rozmowę juz spi xD
  • Odpowiedz
@jegertilbake: jednak zostanę przy swoim, nie czuję się z tego powodu gorszy ani nic, ludzie też powtarzają jakie to wspaniałe mieć dziecko i być rodzicem, a dla mnie coś wspaniałego to dropnąć mirrora w poe. No i kto ma rację? Dla mnie np. to smutne że tylu ludzi nigdy w życiu nie doświadczy tego uczucia gdy z mobka leci mirror po setkach godzin farmienia, nie mają pojęcia co ich omija.
  • Odpowiedz
@jegertilbake: haha ruchanie i "miłość" - najpotężniejsze narzędzie w rękach demiruga i systemu niewolniczego
ich kłamstwa i iluzje, prymitywne sztuczki zdesperowanych archonitów, żałosne próby kontroli byś zapomniał co jest celem i dał się omamić przez świat materialny znów wpadając w pułapkę reinkarnacyjną ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a tak na serio to też jestem aro/ace i mam to w dupie więc żadne cięcie jajec mi nie potrzebne
  • Odpowiedz
Nie rozumiem jak można byc antynatalistą a jednocześnie nie zrobić sobie wazektomii.

@jegertilbake: bo są ograniczenia? Młodzi, szczególnie bezdzietni faceci nie mogą sobie od tak od ręki zrobić wazektomii bo nie spełniają warunków
  • Odpowiedz
@jegertilbake a wiesz, że są jeszcze inne metody antykoncepcji, przy których też można bez gumki? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tylko szkoda, że ta twoja super hiper wazektomia nie chroni przed wenerami. XD
  • Odpowiedz