Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

cheture +10
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Słuchajcie, bo ja już się gubię. Ostatnio jak przyjechał do nas Netanjahu to byliśmy obrzydliwymi antysemitami. Nawet cośtam bulgotali, że antysemityzm mamy wyssany z mlekiem matki. To jak to jest w końcu?
@blablalbla: Ale co pokazuję? Chcesz link do wypowiedzi Netanjahu albo tego drugiego Katza jakiegośtam?
@Okajri: ale co to ma do rzeczy. Ja Ci podałem przykłady jak izraelscy politycy sprawujący swoje urzędy w publicznych wypowiedziach określają cały naród antysemitami. Nie rozróżnili na normalnych i nienormalnych. Czyli mnie też nazwali antysemitą mimo tego, że g---o o mnie wiedzą
@alexalexander: Rozumiem że masz problem z wybraniem kto jest "normalny a kto gorszy" jak np banda troglodytów napada i kopie jakiegoś typa bo im sie jego ryj nie spodobał, ale wierze że wielu
@blablalbla: ale co się nie skleja? Napisz konkretnie. Potrafisz to zrobić czy przerasta takie zadanie?
Tak, pokazuję brak mózgu. Ale u mnie z mózgiem w porządku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś na jakichś prochach?