Wpis z mikrobloga

@PixelNomad: Normalni Polacy tak, zawsze byli i będą przyjaciółmi Izraela. Ale pełnych nienawiści zakompleksionych p0laczków z wypranym mózgiem ameby którzy ich "nienawidzą" też zawsze było i niestety bedzie dużo.
  • Odpowiedz
@cebulowy_krezus: Zapraszam pod znaleziska na #izrael żymianie, kręcenie korbą, obwinianie Izraela i Żydów o wszystkie problemy świata (do tego karygodne stosowanie tych pojęć wymiennie), ot takie tam

Żydy to jedna z najgorszych nacji, jest bardziej nacjonalistyczna niż byli faszyści. Do tego ich jedynym "bogiem" są pieniądze.

dokładnie. powoli zaczynam rozumieć pewnego malarza z Austrii

Działania tego zbrodniczego panstewka, leżącego w Palestynie spowowaly, że na słowo holokaust nawet mi powieka nie
  • Odpowiedz
Zapraszam pod znaleziska na #izrael żymianie, kręcenie korbą, obwinianie Izraela i Żydów o wszystkie problemy świata (do tego karygodne stosowanie tych pojęć wymiennie), ot takie tam

@Okajri: ale co to ma do rzeczy. Ja Ci podałem przykłady jak izraelscy politycy sprawujący swoje urzędy w publicznych wypowiedziach określają cały naród antysemitami. Nie rozróżnili na normalnych i nienormalnych. Czyli mnie też nazwali antysemitą mimo tego, że g---o o mnie wiedzą
  • Odpowiedz
@cebulowy_krezus: W tym momencie pokazujesz brak mózgu. Nie neguje tych słow, wrecz przyklaskuje że jesteś żywym dowodem na ich prawdziwość. Przeczytaj moje komentarze na spokojnie i bo chyba coś ci sie w narracji nie skleja.

@alexalexander: Rozumiem że masz problem z wybraniem kto jest "normalny a kto gorszy" jak np banda troglodytów napada i kopie jakiegoś typa bo im sie jego ryj nie spodobał, ale wierze że wielu
  • Odpowiedz
bo chyba coś ci sie w narracji nie skleja

@blablalbla: ale co się nie skleja? Napisz konkretnie. Potrafisz to zrobić czy przerasta takie zadanie?

W tym momencie pokazujesz brak mózgu

Tak, pokazuję brak mózgu. Ale u mnie z mózgiem w porządku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz