Wpis z mikrobloga

Jeśli chodzi o vlogi, to akurat kierunek słuszny. Od dawna pisałem, że Sylwunio powinien wrócić do nagrywania lumpów w formie serialu jako uzupełnienie strimów. Zwłaszcza, że już ponad 2 lata temu format ,,Ćwiartka z rana jak śmietana'' ukazujący żywot parobków na budowlance i nie tylko, był dosyć udany. Nigdy nie mogłem zrozumieć czemu tego nie kręci regularnie. Chociaż tu akurat nie powinienem się dziwić, bo większość działań barona jest trudna do zrozumienia.
Tak czy inaczej, powodzenia.
#bystrzaktv #patostreamy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ekspert_z_NASA: jak mu wyślesz donejta z 500zl to sylwunio Ci nagra takiego vloga ;). Przeciez ten i poprzedni to "zasponsorowal" któryś z widzoŵ już nie pamietam ktoŕy. Wiec śmiało może sobie kupić taki rarytas, nie ma nic za darmo jak to stwierdził bystrzak czego nie rozumiesz.
  • Odpowiedz
jak mu wyślesz donejta z 500zl to sylwunio Ci nagra takiego vloga ;). Przeciez ten i poprzedni to "zasponsorowal" któryś z widzoŵ już nie pamietam ktoŕy. Wiec śmiało może sobie kupić taki rarytas, nie ma nic za darmo jak to stwierdził bystrzak czego nie rozumiesz.

@poster900: No tak, po co nagrywać regularnie samemu z siebie i kasować niezły hajs z wyświetleń, jak można zrobić raz na rok za 500zł donejta.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: widzę że mamy eksperta od zarabiania z filmów na youtube xD gwarantuje ci że większość potencjalnych materiałów z tajfunem i innymi lumpami byłaby demonetyzowana, bo nie potrafią się ani zachować ani powstrzymać od przekleństw a ocenzurowanych filmów nikt by nie oglądał, więc ten kapturnik nie ma pewności czy dałby radę w ogóle zarabiać cokolwiek z takich filmów więc nie jest skory do tego poza tym to aspołeczny, zryty nędznym
  • Odpowiedz
@kaenpe072: K---a co ty jebiesz... Na Kononowiczu majątek był robiony z wyświetleń. Za pokazywanie bezdomnych z Ełku też kwit wpada solidny.
Ale ty wiesz, że za filmy pijaczków ze Strzegomian na bank zero zarobków.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: nie napisałem, że na sto procent zero zarobków, tylko większość potencjalnych mateirałów z tego uniwersum byloby demonetyzowane, bo tam byłoby po prostu pokazywanie bezpośrednio pijanstwa, alkoholu + wulgaryzmy a jutub tego nie lubi (na szkolnej czy u smerfa bezpośrednie na ekranie tego nie ma) no i reżyser strzegomianskiego uniwersum to po prostu beztalencie w tej kwestii i tak sie zafiskował na transmisje na żywo, że nie nic nie wie
  • Odpowiedz
myślisz że czemu esta nie chciał nic od sylwka zjesc na tym wypadzie? bo sie nie potrafią dogadać, ten poryciak w kapturze jest takim chciwym łachmytą, że esta cały czas myślał że zostanie naliczony za ten obiad bo nie potrafił mu do głowy wpoić rozumnie przed filmem ''spokojnie leszek, ja zapłacę'' i duma mu nie pozwoliła tego tknąć, bo taką właśnie kretyńską relację mają więc potencjał na odcinki monetyzowane z tego uniwersum
  • Odpowiedz