Wpis z mikrobloga

#iran Ale syf zrobiliscie na tym tagu gówniarze. Nie da sie żadnych informacji przeczytać bo albo fejki albo smieszki przygłupów.

Wykop to jednak zszedl na psy a gownazeria która teraz na tym portalu jest, to zwykle debile z wypranymi tiktokiem mozgami.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 158
@krisip Panie tu będzie tylko gorzej. Boty, gaśniczki itd. Do wyborów 1,5 roku a sam widzisz jakie konta piszą typu imię-nazwisko. Hodują konta pod wybory i nawet ślepy to widzi. Ja uciekam na reddita, a do nawalanki na twittera. Tutaj już prochu nie wymyślisz. Piszę długi wpis na temat safe, a jakiś gość, że nie mam nic w głowie. 0 argumentów i ad personam lecą. Zawijam stąd i pozdrawiam. Jak poskładasz
  • Odpowiedz
@krisip: chłop na wykop wchodzi czytać jakieś informacje trzymajcie mnie xD jak tu polityczne boty z prawa i że wschodu i randomy wrzucajace informacje z tyłka xD jA ten portal przeglądam srajac na kiblu a ty tu chcesz robić jakieś newsy czytać xD
  • Odpowiedz
  • 2
@zenon_z_chorzowa1 oczywiście. 15 lat temu, ale było naukowo. Są tutaj też weterani i widzą spłycenie obyczajów. 10 lat temu to taka granica. Jestem tu z przyzwyczajenia, ale to jak w starym małżenstwie P.S. w ogóle smyki mnie wyganiacie stąd, z twittera też. K---a mam konto dłużej niż Wam włosy na jajcach rosną i se k---a nie pozwolę. Szacunku wymagam i będę egzekwował
  • Odpowiedz
@bitrab: na #syria jeszcze było jako tako. Potem jak pis wygrał w 2015 to poziom zleciał skokowo w dół. Ale tak naprawdę fruuuu.

Taaa, mam konto 6 lat. To nie jest moje pierwsze :D
  • Odpowiedz
@krisip xd nie będę bronić bo sam uważam że ludzie to w większości dosłownie debile a średnie iq 100 to powód do wstydu. Ale nie wiem czemu masz pretensje że tag na mikroblogu nie jest jak pap (chociaż sama ta agencja nie daje pewności o braku fejków xd) tylko jest to po prostu zwykły tag na mikro który stał się popularny.

Jeszcze jakby były jakieś zasady że trzeba pisać jak stara
  • Odpowiedz
Jak można srać do własnej klatki w ten sposób. Ludzie trzymajcie mnie.
Naprawdę musicie tak umniejszać temu portalowi? I to dlaczego? Bo weszło wam do łbów że to portal ze śmiesznymi obrazkami? I to znaczy że nie może być niczym więcej?
Przecież macie jbzd tam będziecie mieli tylko obrazki
Nie mówię że musi być poważnie i rzetelnie ale wiele razy widziałem tutaj rzeczy ciekawe, wręcz pasjonujące, w tym też gostka co na
  • Odpowiedz