Wpis z mikrobloga

Dlaczego niektórzy faceci wyzywają kobiety od materialistek a później znajdują sobie dokładnie taką kobietę nie szanując tych skromniejszych ? Ja np na randkach zawsze się pytam czy za siebie zapłacić bo mi głupio tak od kogoś wziąć a znam babki którym mąż kupił auto i one same głośno mówią bez ogródek "że jakby mi tyle nie dawał to bym z nim nie była " trochę się czuję jakbym ponosiła konsekwencje że bycie uczciwą , bo te chciwe mają męża a ja nie
#zwiazki
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Kitku_Karola: no i właśnie tu się myślisz ,bo ta babka która sponsoruje ten Niemiec nie urodziła mu żadnego dziecka przez 20 lat razem jest utyta w ciul i bardzo źle o każdym mówi , taka gruba blond karynka obmawiajaca każdego , wcale nie tradycyjna z zachowania
Mało tego właśnie te które się pozwalają sponsorować rzadko się bawią z gotujące mamusie , poprostu faceci wolą kobiety narcystyczne , coś ich w
  • Odpowiedz
@Linnior88: a skąd wiesz czy nie robi czegoś co dany facet potrzebuje? Znasz potrzeby tych facetów? Sypiasz z nimi że wiesz że jesteś lepsza od ich dziewczyn/zon? Są mężczyźni co lubią otyłe mimo że brzmi to kontrowersyjnie (znam takiego co to go koledzy trochę obśmiewali że ładne dziewczyny go podrywały a ten latał za dziewczyna z nadwagą aż wziął z nią ślub). Są też faceci co lubią waleczne i zołzowate
  • Odpowiedz
  • 1
@Kitku_Karola: dobra niech sobie będzie ulana ale tej kobiecie się ciągle sączy z ust jad , ona nie umie mówić nic innego o innych tylko obgsdywac każdego , aż się chora czuje w jej obecności mimo że z reguły z Polakami za granicą staram się trzymać
  • Odpowiedz
@Linnior88: zadbaj o zdrowie psychiczne i relacje z ludźmi ogólnie (przyjaciółmi, rodziną, sąsiadami). Mi to pomogło mocno znaleźć super męża, ale to była wyboista droga poprzez walkę ze swoimi demonami i absurdami randkowania. Ogólnie warto.
  • Odpowiedz
  • 0
I nie mylmy kobiet pyskatych i z charakterkiem ( akurat ja taka jestem ) z kobietami które nie mają nic miłego do powiedzenia tylko sraja po każdym łącznie z własnym mężem
  • Odpowiedz
  • 1
@TantnisKrzyzowiaczek: też to zauważyłam że faceci najbardziej szanują kobiety które ich wykorzystują bez mrugnięcia okiem
Im więcej kasy wyciąga tym większy szacunek i chec zostania z taką
To jest największą bujda ever że szanują te które za siebie oddają , znam to z własnego doświadczenia najbardziej szanował mnie mój pierwszy chłopek który mi za wszystko płacił bo nie miałam pracy a najmniej szanowali ci z którymi płaciłam 50/50
  • Odpowiedz
  • 2
@TantnisKrzyzowiaczek: czy ja naprawdę muszę się stać złym czlowkiem żeby mnie ktoś pokochał
jeszcze nie słyszałam żeby facet płakał po szarej myszce która o nich dbała oni zawsze płaczą po laskach które ich zdradziły / okradły
A będę ci kłamać że tak nie jest (_ )
Gadalam z wykopkami kilka razy po rozstaniach i żaden nie płakał po "good girl " wszystkie przypadki gdzie tęsknili
  • Odpowiedz
chcą naturalnej cichej myszki

Eh, ale by chłop chciał być wybrany, przez taką naturalną babę, ale niestety, zostały tylko palące brudnopisy z brwiami malowanymi markerem, więc cóż zrobić, pozostaje samotność.
  • Odpowiedz