Wpis z mikrobloga

Dlaczego niektórzy faceci wyzywają kobiety od materialistek a później znajdują sobie dokładnie taką kobietę nie szanując tych skromniejszych ? Ja np na randkach zawsze się pytam czy za siebie zapłacić bo mi głupio tak od kogoś wziąć a znam babki którym mąż kupił auto i one same głośno mówią bez ogródek "że jakby mi tyle nie dawał to bym z nim nie była " trochę się czuję jakbym ponosiła konsekwencje że bycie uczciwą , bo te chciwe mają męża a ja nie
#zwiazki
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Shagal: ale jaka to sprawiedliwość że jestem sama mimo że robię wszystko żeby nie wyjść na "harpagana" a takie babki bez problemu mają mężów którzy im zapewniają wszystko co najlepsze
Czasem mam wrażenie że gdybym była egoistką i ciągnęła z facetow kasę to już bym była po ślubie
  • Odpowiedz
@Linnior88: wcale to tak nie działa liniowo, że

nie płaci za kawę = faceci chcą się z nią żenić i dać jej samochód
płaci za swoją kawę = nikt jej nie chce i nawet biletu na autobus nie kupi

chyba trzeba robić wrażenie czymś innym
  • Odpowiedz
  • 1
@heniek_8: a czym mogła na Niemcu zrobić wrażenie sprzątaczka z polski której kupił suva mercedesa ? Dosłownie u mnie w bloku sprząta taka gruba blond polka która się wydała za Niemca który jej kupuje luksusowe prezenty w tym to auto
I ona się z niego śmieje że jest beznadziejny i jakby jej tyle nie kupował to by go kopnęła
Ona sobie beke z niego robi a ten jej daje wszystko
  • Odpowiedz
  • 1
@Shagal: jedyny wniosek do jakiego doszłam to to że faceci mają w------e na uczciwe kobiety i kręcą ich takie które z nich ciągną i się nabijają że mają naiwniaka
  • Odpowiedz
  • 1
@Shagal: no ale mnie aż trzęsie że ja staram się być uczciwa oddawać nawet za głupia kawe żeby ktoś się nie czuł naciągany a jakąś laska mówi " chce suva" i jej mąż kupuje suva a nie jest ani ładna ani miła ani mądra ani szczupła i jeszcze każdemu dupę opiertala z zawiści mimo że śpi na forsie
  • Odpowiedz
  • 5
@heniek_8: no właśnie ja znam z mojej pracy dużo ruskich ukrianek polek co się wychowały na wsi co się sralo za stodoła a teraz wielką nadeta pani MOW MI AGNES A NIE AGNIESZKA i dryluja tych swoich helmutow z kasy , to jest wcale nie prawda że z Niemcami się płaci 50/50 a jak się trafi desperata to i auta kupuje
Tylko że ja bym tak nie mogła , już
  • Odpowiedz
@Linnior88: No ale czy gdybyś była na miejscu tej kobiety, to byłabyś szczęśliwa? Chyba szukasz czegoś innego, niż gościa który da Ci samochód, ale nie będziesz nic do niego czuła?
  • Odpowiedz
na wsi co się sralo za stodoła a teraz wielką nadeta pani MOW MI AGNES A NIE AGNIESZKA

@Linnior88: ale zaraz, to nie jest dowodem na jakiś awans, każdy może sobie wymyślić jakiś "tytuł" i żądać żeby go tak nazywano.
np. mów do mnie Wasza Dostojność - no i co myślisz że to dowodzi czego, mojego awansu społecznego, czy kompleksów?
  • Odpowiedz
  • 0
@heniek_8: ale mowie ze tak się zachowują kobiety z Europy wschodniej które się wydały za bogatego Niemca , jakąś ruska czy ukrianka zabroniła mi w pracy do siebie mówić po wschodnim imieniu tylko miałam mówić po nazwisku po niemcu mężu że np FRAU BRANDL , a ja siedzę jak ta sierota sama i oddaje każdemu nawet 2 euro bo mi głupio wziąć ZALOSNE
  • Odpowiedz
@Linnior88: redpill jest taki że kobiety mają wartość matrymonialną przypisaną przez wyglad a faceci nawet karłowate zakolaki mogą sobie tą wartość zwiększać np, przez zasoby materialne, schudnij najpierw bądź najlepszą wersją siebie a potem obwiniaj cały świat
  • Odpowiedz
@Linnior88: jeszcze raz mówię, to nie chodzi o to czy ty rozliczasz te 2 euro czy nie, chodzi czy potrafisz złapać kontakt z facetem, taki z iskrą :)
umiesz zachowywać się  kokieteryjnie? bo pamiętam z początków twoich występów na wykopie to strasznie chamska byłaś (chyba że pomyliłem nicki to przepraszam).
no w każdym razie dla helmutów badź kokieteryjna a nie chamska :)
  • Odpowiedz